Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény erről az oldalról? w...

Vélemény erről az oldalról? www.jordancipo.com

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 6. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
100% hogy kamu.
2022. jan. 6. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez már hányadik kamu webshop, amit itt reklámozol? Hm?

Se ÁSZF, se cégnév, se valós kapcsolati adatok...

Már rendelek is, jaaa boccs mégsem.

2022. jan. 6. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
100% FAKE!
2022. jan. 6. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy weboldal url címébe benne van egy márka neve, de nem a márka eredeti weboldala, akkor ott garantálható hogy kamus.
2022. jan. 6. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja meg ahol ilyen 30ezer-ért árulnak yeezy 350 v2-t, onnan is levágós hogy kamus, mert a rendes piaci ára ilyen 110ezer Ft körül van, és kb csak a legexkluzívabb eredeti high-end cuccokat áruló boltokban van belőle készlete.
2022. jan. 6. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:

tuti kamu....egy jordan cipo ara 50e ft-200e ft (vagy meg tobb) is megy....

masreszt semmifele adat nincs megadva gondolok arra amit pld a 2-est irt.....en a helyedben nem rendelnek onnan

2022. jan. 6. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból megnéztem,mi ez a yeezy,mert lövésem nem v,és dobtam egy hátast,mert v 807ezerért is,de 164e az alapár,de miéér!Semmi extra:sima fehér kosaras tornacsuka,nem hinném,h ennyivel többet tud bármelyik másik márkánál.Ráadásul nyáron meleg,télen lefagy benne a lábad!Még1 Martens bakancs is "csak"50-60rugó,bár én azt is nagyon drágállom,de abban legalább vannak igazán egyedi darabok.,és télen nyáron hordható.Az egyedi Converse és Vans csukáim 4-5ezerért veszem Hádában!:)
2022. jan. 7. 16:24
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :(

sajnos csak rendelés után néztem meg az oldalt jobban... így rendeltem egy 20 ezres cipőt, de persze nem 20at, hanem pár ezerrel többet vettek le a kártyámról... szerintetek mit tudok csinálni?

2022. jan. 8. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

8: attól tartok, kb. semmit...

Ezeket a márkaneves weboldalakat direkt csalásra hozták létre! Ha reálisan belegondolsz, vajon hogyan tudnák töredék áron adni, mint máshol....??? Az emberek kapzsiságára, csodavárására játszanak rá.... Bekaszirozzák a pénzt, semmiféle árut nem küldenek.

Vannak olyanok is, ahol alul az apróbetűsben oda van írva, hogy replikákat (=hamisítvány) árulnak. De ezt szinte senki nem veszi észre, mikor rendel...

Tanulság: - soha nem szabad előre fizetni ismeretlen webshopokban!

Azt meg nem is értem, hogyan fértek hozzá a bankszámládhoz....

Amennyit beírsz fizetésként, annyit utalsz. Hogy tudnak többet leemelni???

2022. jan. 8. 13:00
 10/11 anonim válasza:
100%
De legalább megjött?
2022. jan. 17. 22:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!