Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol árulnak még feles cipőket?

Hol árulnak még feles cipőket?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy 38-as bakancsot aboutyou-ról de túl kicsi, viszont a 39-es már túl nagy lenne. 38 és feles a lábam, honnan rendelhetnék ilyen méretű cipőket? Valami olyan oldal érdekelne ahol márkás, jó minőségű dolgok vannak, mint az aboutyou, ecipo stb.

2022. jan. 5. 00:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az officeshoes-on van 38,5-ös választható méret :)
2022. jan. 5. 00:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. jan. 5. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy nem pontosan a kérdésre válaszolok, de mégis. :)

Nekem 42-45-ig mindenféle méretű cipőm van, és mind pont jó.

Azt akarom ezzel mondani, hogy ahány gyártó, ahány cipőfajta és ahány cipő, annyi féle a számozás. És még amikor a méret jó, sem biztos, hogy kényelmes is a cipő.

Szerintem jobban megéri bemenni egy boltba, ahol fel is lehet próbálni. Persze lehet kísérletezni online rendeléssel, ha nem bánod, hogy esetleg többet is vissza kell küldeni, mire egy megfelel majd.

2022. jan. 5. 04:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
H túl nagy, akkor nálam egy talpbetét megoldja a problémát.
2022. jan. 5. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyre több helyen. Nem a bolttól függ, hanem az adott márkától, hogy gyárt-e feles méreteket.

e-cipo

answear

officeshoes

Nézd meg az oldalukat, méret alapján is lehet szűrni.

2022. jan. 5. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb cipő, de pl a sportcipők szinte mindig, angolszász egységben ugranak fél számot, ami franciában 2/3 vagyis 5 mm. Ami felesnek van feltüntetve, az többnyire a valamennyi+2/3-os méret.
2022. jan. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!