Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » TV2 időjósainak ruhái honnan...

TV2 időjósainak ruhái honnan lehetnek?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon jó ruhákat láttam Bartha Sylvin és Brockhauser Barbarán. Gondolom, nem egyetlen márka ruháit viselik, de talán valaki felismert pár ruhát. Ahol én élek, ott nincs túl nagy választék normális női ruhákból (ami nem öreges, de nem is tinilányoknak való), neten sem találtam rájuk. Nagyon tetszenek az egyszerű, de csinos egyberészes ruhák.

Esetleg, aki többet jár vásárolni, az ráismert valamelyik üzlet, márka ruhájára?

2022. jan. 4. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
A tévében stylist öltözteti őket. A ruhák meg gondolom, mindig onnan vannak, amelyik márka szponzorálja az adott műsort.
2022. jan. 4. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Szponzoroktól!
2022. jan. 4. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rég néztem már tv-t, akkor még bemondták a műsor végén, hogy a ruhákat az xy márka/divatház biztosította. Már nem mondják?
2022. jan. 4. 11:35
 4/8 A kérdező kommentje:

1-2: Ezt én is tudom. A kérdés, hogy valaki felismerte-e a ruhákat, vagy valamelyiket.

3: Az időjárás-jelentésnél nem mondják be, nem írják ki.

2022. jan. 4. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Barta Sylvi ki szokta tenni instára, be is jelöli, általában Myticday ruhákban van.
2022. jan. 4. 12:40
 6/8 A kérdező kommentje:
5: Köszönöm!!!
2022. jan. 4. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

*mysticday

Bocsi.

2022. jan. 4. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Peek&cloppenburg, vangraf, Roland ház, de a ruhákat a 30 nap előtt visszaviszik cimkésen stb legalább is az esetek 90%-ban.

Máshol is ezt csinálják a tv-sek, utáltam is amikor jöttek a 40 db inget meg ruhákat visszaáruzni és számlázni kellett.

2022. jan. 7. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!