Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért tűnt el a kirakatnézés...

Miért tűnt el a kirakatnézés az utcákról?

Figyelt kérdés
Emlékszem ennek még úgy 15 éve megvolt a hagyománya, szokása, varázsa, hogy emberek, párok és családok beleindulnak a városba, és csak kirakatokat néznek, de nem vásárolnak. Az egyik legjobb, leghangulatosabb dolog volt. Most meg elhaladunk a kirakatok mellett, meg veszünk valami tömegdolgot.

#romantika #üzlet #kirakat #windowshopping
2022. jan. 1. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Miért, kedves kérdező, egy plakátnak talán nincs művészeti értéke? Ettől még a fő feladata funkcionális: azért van, hogy megjöjjön a kedved a filmhez. Ugyanígy a kirakat is azért van, hogy bemenj a boltba, nem azért, hogy azt nézegesd, te szerencsétlen.
2022. jan. 3. 20:04
 12/18 A kérdező kommentje:
11: látom elég rövid az agyad, hogy ne fogd fel amit írtam. Szegénykém, biztos nehéz lehet az embereknek melletted, ilyen kínos természettel.
2022. jan. 3. 21:11
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Látom neked meg ahhoz rövid az agyad, hogy random kirakatokat nézegetni teljesen felesleges időpocsékolás, és a társadalom nagy része végre felfogta ezt, csak neked nem sikerült, mert mŰvÉsZeT.

Akkor menj el moziba, csak hogy megnézd az összes film plakátját, annak is pont ennyi értelme lenne.

2022. jan. 3. 22:08
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
Ez engem is érdekelne, hogy mért nincs már és hogy van-e még olyan város ahol létezik ilyen? Én szeretném ha még mindig lenne
2022. jan. 4. 08:09
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
14-es, mi akadályoz abban, hogy kimenj az utcára kirakatokat nézegetni?
2022. jan. 4. 21:33
 16/18 A kérdező kommentje:
14: Igen, kár, hogy eltűnt.:( De én azért néha találkozok ezzel vidéki nagyvárosokban, mint Kecskemét vagy Nyíregyháza. Az ilyen helyeken azért még szép az élet.
2022. jan. 4. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Neked attól szép az élet, hogy mások kirakatokat nézegetnek?

Hogy téged idézzelek, "biztos nehéz lehet az embereknek melletted, ilyen kínos természettel".

2022. jan. 5. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a plazak meg a telefonnezegetes kiszoritotta. En meg szoktam nezni a szetteket a ruhaboltoknal pl. De tudtommal elo van irva kozpontilag, mit hova kell tenni, nincs kirakatrendezoi munkara igeny. A legjobb kirakat a Keletinel van, ahol szovetekbol rittyentenek mindig estelyi ruhakat a babakra, rajuk tekerve csak, szabas nelkul. Na az egy erdekes melo lehet. A franciak a kirakatnezegetest "kirakatnyalogatasnak" hivjak, ez vicces.
2022. jan. 8. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!