Vannak itt fiúk akik kiváncsiságból kipróbálták hogy milyen tangát hordani? Mi volt a reakciód?
Én így voltam vele mert izgatott valamiért a gondolata hogy milyen érzés is lehet. Kényelmes-e egyáltalán? Ja és nem, nem vagyok b.. mielőtt ezzel jönne néhány okos.
Na és megkell hogy mondjam nem rossz. Fura a szabadság érzete főleg a melegebb boxergatyák után. Viszonylag kényelmesnek is mondanám a tangákat ha jót választ az ember. De nyáron nagyon bejön hogy jól szellőzik a fenekem és combom a rövidgatyába. Nem tapad rám a szinte izzadt boxer. :D
Igen. Nyáron rendeltem neten férfi tangát, kipróbálásra. Fura volt. Eleinte nem volt kényelmes, hogy bevág. Alapból a bő boxerekhez vagyok szokva. De többszöri hordás után megszoktam.
Én se vagyok homár, se nincs ilyen irányú fétisem. Szimplán kíváncsiságból próbáltam ki. Ha megszokja az ember, ugyanolyan alsógatya, mint bármelyik másik. Talán nyáron praktikusabb, hogy kevesebb felületet takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!