Honnan tudok fekete skinny farmert rendelni?
Sziasztok!
Régóta vágyom már egy fekete skinny farmerra,ami mindenhol tapad rám,de eddig olyanokat láttam ami a boka résznél bő,vagy nem elérhető a méretemben. Valaki esetleg tudna olyan oldalt mondani ahol tudok ilyen nadrágot venni,és lehetőleg rendelni is tudok? kb olyan 8ezer alatt ha lehet :)
Köszönöm előre is a segítségeket,boldog újévet mindenkinek! :)
"#9 Akkor kérjük vissza a bő szárú farmereket, csajok."
Szerintem te inkabb a szoknyajukat kered! 🤣
10.
8-as vagyok.
Örülök neked, hogy végre nem csak én látom , hogy mi megy itt.
Ehhez a beteges teóriához miszerint a nők mindent felvehetnek, a férfiak meg csak szinte egyenruhába lehetnek, szorosan közrejátszik az olyan betegek hozzáállása mint 9-es.
Elég csak olvasni a sorait….
Rá kell bhaszni az asztalra és nekünk férfiaknak is teret hódítani a ruházkodás szabadságába.
Ezt összefogással és határozottsággal érhetjük el.
9.
Ha a skinny farmer női ruhadarab, akkor sok ruhaboltban egyszerre minden ott dolgozó rossz helyre a férfi részlegre akasztja és férfi skinny nadrágként árulják?
Akkor menj már végig az összes ilyen bolton és légyszíves szólj már nekik, hogy csak a te egyedi véleményed szerint ez bizony női ruhadarab, és mindenhol rossz helyen van kiakasztva!
Emlékszem, mikor az emo korszakban minden emo srác a lehető legszűkebb farmerekbe préselte be magát, ami akkor tényleg szokatlan volt, és jött a menetrendszerű b*zizás és társai.
Aztán eltelt pár év, és minden 15-25 év közötti srác skinny farmert hordott. Az egész tök normális, meg átlagos volt.
Most nem tudom, hogy 2022-ben a skinny farmer miatt b*zizók már megint, vagy még mindig tartanak ugyanott, mint 2007-ben.
14!
Jó az érvelésed, de erre a választ talán a 1,7,9-es megmondó emberünk tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!