Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vans Slip-On Cipőt milyen...

Vans Slip-On Cipőt milyen szettel vennétek fel?

Figyelt kérdés

Kinéztem nyárra egy Vans Slip-on cipőt. Ti milyen szettet vennétek fel egy Fehér vagy esetleg szürke Cipőhöz?

19/F

2021. dec. 30. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Szettel? Azt hittem csaj kérdezi...

A fehér és cipő szavakat miért nagybetűvel kezdted?

Laza rövidgatyával, pólóval, de egyébként ezt nem tudod magadtól? Hogy mondjuk hülyén nézne ki farmerral?

2021. dec. 31. 03:07
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon helyes. Sok mindennel jó. Rövid zoknival, hosszú zoknival, skinnyvel, bővebbel is. Igaz, más a hatás, de mind jó. Egy fehér cipő pedig mindenhez passzol.
2021. dec. 31. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Rövid, vagy hosszú nadrággal is akár, viszont a hosszú legyen szűk, vagy alul felhajtva. Zokni nem kell hozzá, vagy ha akár egy egész napot is benne vagy, akkor titokzokni. Én már tavasszal is átállok a Vans Slip-on hordásra, olyankor titokzokni (vagy zokni nélkül), szűk, szaggatott végű vagy felhajtott nadrág, felül meg póló + valamilyen tavaszi kabát.
2022. febr. 1. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!