(Anna) Vajon jó lenne ez a sport leggings, melltartó szett nekem edzőterembe nem nagyon feltűnő egy tininek? Mik a vélemények róla? Az alakom illik hozzá.
2021. dec. 29. 13:01
11/46 anonim válasza:
8.
Ott a pont!
A nők csak a mutogatásnak vesznek fel ilyen göncöket, a 6-os sem tudott értelmes válasszal szolgálni.
Én ha edzek még a térdemen is folyik a víz, a felső testemről nem is beszélve.
De pont hogy nem tapad össze semmim az izzadtságtól, úgy hogy ez a felemás öltözet bukós, csajok.
12/46 anonim válasza:
Milyen értelmes válasz kellene?? Ez egy szép ruha és ez a lényeg! Ja, neked nem tetszik…az már a te problémád, mint ahogy az is, hogy veled nem állnak szóba az olyan lányok, akik csak a “mutogatás” miatt hordják. Szerintem meg savanyú a szőlő. 😀
13/46 anonim válasza:
Szerintem nagyon csini, nekem nagyon tetszik. :) A mintázata nagyon bejön, tök szép, ízléses, csajos!
14/46 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Ha jó alakod van hozzá, szerintem nincs vele semmi baj.
16/46 anonim válasza:
12.
Most edzeni jártok vagy divatozni?
Amúgy ilyen nőkkel nem igazán állnék szóba.
A teremtés koronája vagyok férfiként, csak nem fogok nők kegyeiért meghunyászkodni.
17/46 anonim válasza:
Edzőterembe teljesen adekvát viselet és a mintája is jó! Hajrá és kitartást az edzéshez!
18/46 anonim válasza:
Szerintem sem a pcsa rázást meg a divat majomkodást kellene tólni az edzőterembe, meg úgy öltözködni, mint egy kirakat vagy egy jó kis örömlány, hanem normális ruhába lemenni edzeni, legközelebb én is boxerban megyek.... ízléstelenek a mai lányok... de hát legalább látszik már messziről, hogy melyiknek mennyi esze van, ha normális vagy, ezt max otthon veszed fel...
19/46 anonim válasza:
Úristen te kis pöcs minden ilyen kérdésnél ott vagy és hulyesegeket irogatsz ennyire unalmas és szar az életed? 😃
20/46 anonim válasza:
18.
Ez így van.
Én is kiteszem a zacsimat meg minden kidomborodó testrészemet, csak hogy a “lányok” szintjére süllyedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!