Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Shein pénzvisszafizetés?

Shein pénzvisszafizetés?

Figyelt kérdés

Rendeltem a shein oldalarol egy nadragot , de szakadtan érkezett meg… mit tegyek?visszakaphatom a penzt? Hallottam hogy visszapostazni nagyon

Draga , alapbpl nem fizetik vissza ?

2021. dec. 29. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem fizetnek csak ha visszaküldöd terméket.
2021. dec. 29. 01:50
 2/6 anonim ***** válasza:
18%

A csomagot vissza fogják kérni. Azér a "nagyon drága" az erős túlzás... Manapság országon belül 1000 Forintból bármilyen kisebb méretű dobozt eljuttatsz bárhova...

Ne nyúlj hozzá. Ne vedd fel. Ne vágd le a cÍmkét. Ne dobj ki semmit. Ugyan abban a dobozban küldd vissza.

Írj nekik egy e-mailt, hogy ez történt, szeretnéd visszaküldeni, és szeretnél kérni egy másikat.

Ennyi.

2021. dec. 30. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
2-esnek: Csak az a gond hogy egy külföldi cÍmre, ha jól emlékszem németre kell visszaküldeni és oda tényleg nagyon drága a postaköltség. (Amikor én néztem 8000Ft körül volt)
2022. jan. 3. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg kell nekik Írni, hogy az extra költség az ő hibájukból keletkezik, úgyhogy nekik kell állni a visszaszállÍtás költségét. Ilyen egyszerű.
2022. jan. 3. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Visszaküldeni akkor szokas, ha meretproblemas. Egy szakadt gatyaval ok se tudnak mit kezdeni. Lefotozod es mondod hogy térítsék vissza az arat, baratnomnek valami wax melegítő teteje tort el, es visszafizették az arat egy kep küldése utan. Nyilvan nem te szaggattad ki viccből, vissza kell teriteniuk.. annyi hogy ilyenkor nem akartyadra megy vissza, hanem sheinen a walletba, amit ott tudsz majd elkolteni.
2022. jan. 8. 16:33
 6/6 anonim válasza:
Még Decemberben rendeltem Sheinről, azóta nem kaptam meg. Ilyenkor mi a helyzet? Hogy tudod visszaigényelni a pénzt?🫣
márc. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!