Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A dorie.hu-ról rendelt már...

A dorie.hu-ról rendelt már valaki ruhát?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy ruhát, de félek, hogy nagyon megvámolják, és rosszul járok. Milyen ez az oldal? Honnan szerzik a ruhákat?

2021. dec. 28. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Én csak About You-ról szerintem megbízható én eddig mindent megkaptam
2021. dec. 28. 21:26
 2/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, rendeltél végül a dorie.hu-ról? Szeretnék én is rendelni egy játékot de nem találok semmi pontos infót róla. Az oldal alapján elég "igazinak"néz ki de nem merek csak úgy rendelni.
2022. febr. 3. 20:58
 3/9 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsánat azt szerettem volna kérdezni hogy megérkezett e végül a ruha amit rendeltél.
2022. febr. 3. 20:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem időben megjött és minden rendben volt.
2022. febr. 12. 12:32
 5/9 anonim válasza:
Én rendszeresen rendelek innen és mindig rendben volt minden. :)
2022. márc. 22. 14:04
 6/9 anonim válasza:
2022.02.09-én rendeltem egy terméket, amit 2022.04.06-án még mindig nem kaptam meg. Előszöri reklamációmra azt írták 5-25 munkanap. MOndom, nagyon gáz, de elfogadom. Letelt, a csomagszám szerint a csomag a mai napig nem mozdult meg, amit többször jeleztem és többször kértem vissza a pénzem. Minden alkalommal elutasították és javasolták ma, hogy 70 munkanap elteltével esetleg panaszkodhatok vagy vissza küldhetem a Cseh címükre (saját költség és nem érkezettmeg, hogy küldjem vissza) a cuccot. NEm adják vissza pénze, pedig jelezte, hogy ettől a cégtől nincs szükségem semmire
2022. ápr. 6. 10:44
 7/9 anonim válasza:
25 napot ír szállítási időre,de mèg azt sem garantálja. A rendelès követèsnèl azt olvasom törölve. Erről email nem èrkezet.Sajnos előre fizettem.Szerintem ezt bebuktam.
2022. nov. 28. 17:30
 8/9 Jettlady válasza:
Sziasztok!!!Nem ajánlom senkinek!!! Január 28-án rendeltem egy jelmezt, előre fizetem...kár volt. Tegnap jött meg február 23-án...már rég nincs farsang... Persze egy telefonszám nem volt amin érdeklődni tudtam volna ..levélre ugyan válaszoltak, hitegettek.... egyszerűen tragédia...sajnos bebugtuk...nem baj a húsvét nyuszit hableányként várja a kislányom...
2023. febr. 24. 21:53
 9/9 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek! Január közepén rendeltünk tőlük jelmezt. Több mint egy hónap múlva (jóval farsang után) kaptunk egy csomagot, amiben maga a jelmez nem volt benne, csak néhány tartozék! Cím, telefonszám nincs, weblapon leadott reklamációra nem válaszolnak, a rendelés "Shipment cancelled" státuszban...
2023. márc. 13. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!