Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barbie baba jelmezhez adnátok...

Barbie baba jelmezhez adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés

Jelmezes partyra megyek, és mivel szőke vagyok, és sokan mondták már hogy hasonlítok a híres barbiebabára [áldás, vagy átok? xD] gondoltam beöltözöm.

[nem a ToyStory-s Barbie-ra gondolok, az szerintem gagyi.. :S]

Ötleteket várok, szerintetek milyen ruha/cipő lenne a legmegfelelőbb? [És azt hol tudom megvenni? :D] Gondolom rózsaszín. És milyen kiegészítőket vegyek, milyen legyen a hajam, sminkem, hogy minél "műanyagabbnak", "babiesabbnak" hassak? :D

hosszú, egyenes, világos-szőke hajam van, világos bőröm és kék szemem.

L/16

Köszi!

2010. szept. 7. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Láttad a Dr. Szöszi c. filmet? A főszereplő ruháit, kiegészítőit nézd. Segíteni fog.
2010. szept. 7. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
pink magassarkú, kislányos, és vagy rib*ncos cuccok és egy kis táska egy pici kutyival:))
2010. szept. 7. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Rózsaszín miniszoknya és csillogós, tűsarkú, a hajad egyenes, smink meg ne legyen nagyon fekete hanem a szemhéjpúdert rakjál, de rózsaszínt ha és nagy füllbevaló nyaklánc karkötő

[link]

2010. szept. 7. 16:38
 4/11 A kérdező kommentje:
a probléma az, hogy valószínűleg szabadban is leszünk, és ugyebár hideg van. >.<
2010. szept. 7. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor veszel fel egy cicanacit és egy bolerót
2010. szept. 7. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
jaj tényleg:s igen akkor cicanaci boreló és megoldva.:D
2010. szept. 7. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem ne vasald ki, csinálj nagy loknikat
2010. szept. 7. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw

szerintem ez a video talán tud segteni!:)

2010. szept. 7. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Hehe egyszer régen én is voltam barbie,csak sajnos barna hajjal,neked előny a szőke:D

Miniszoknya,ha van akkor rózsaszín,kis mell alá érő dzseki,de ez a ruha,meg miniszoknya+felső is szuper lenne:

[link]

na meg a fülbevaló és napszemüveg még jobban feldobja.

Ha hideg lesz,akkor alá harisnya vagy cicanaci.

Cipő az bármilyen fekete/fejér illetve rózsaszín jó csak legyen hatalmas sarka,esetleg sima csizma,ha lehet akkor fényes:D

Smink:jó sok alapozó,lehetőleg a bőrtónusodtól kicsit eltérő,hogy legyen jó mű hatása,arra meg rózsaszín "arcpirosító".A szemeidet pedig úgy csináld,hogy alulra teszel egy vékony csík kéket és fölé rózsaszínt,ahogy a barbie babáknak van,de sima rózsaszín is jó,csak csillogjon.Ja és ne felejtsd el a hatalmas szempillákat.A szádra pedig tégy nagyon fénylő ciklámen szájfényt.

A hajadat kreppeld be,vagy csinálj bele nagy hullámokat,ha még akarod fokozni akkor vegyél rózsaszín hajszínező sprayt és azzal néhány tincset fújj be.

Kiegészítők:az előbbi linkben lévő fülbevaló,ilyesmi karkötő: [link]

Kis táska,meg egy kis kutya(neki is rózsaszín ruci):D

itt van még néhány kis izé,hátha tetszik: [link]

2010. szept. 7. 20:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen mini rózzaszín ruha, rózsaszín és kislányos kiegészítők, hatalmas magassarkú. Smink ehhez hasonló: [link]

Az öltözet ezekhez hasonló legyen, lehetőleg rózsaszínben: [link]

Kiegészítőket nem linkelek, mert az úgyis a ruhától függ.

Szerintem ha fázni fogsz (úgyis fázni fogsz...) a legjobb egy testszínű harisnya lenne, esetleg egy térdzokni, de inkább az előbbi.

2010. szept. 10. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!