Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat a trapézszárú vagy az...

Divat a trapézszárú vagy az egyenes szárú farmer is?

Figyelt kérdés
Sajnos a csőszárú nem áll jól.
2010. szept. 7. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyenes az divat,a trapéz nem. De azt hord ami tetszik nem muszály a divatot majmolni...mellesleg szerintem eszméletlen jól néz ki magassarkú cipő az egyenes szárú gatyával.
2010. szept. 7. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. szept. 7. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Trapéz már divat, csak még nem ömlesztették vele el a boltokat, de általában a leghtöbb helyen kapható. Én mindig is hordtam, most is és fogok is, mert marha jól áll, míg a répa tiszta béna...
2010. szept. 7. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csonek vege, trapez jon/jott vissza.
2010. szept. 7. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

hordd azt ami jól áll.mivel én vékony vagyok a trapéz gatyák nagyon bénán állnak és még vékonyabbnak tűntem,szóval engem nem érdekel h vissza jön megint a divatba,én akkor is csőnacit fogok hordani.

sztem ne foglalkozz ennyire a divattal..

2010. szept. 7. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Csőnaci forever!!! A trapéz gatya béna én soha többet nem fogom hordani :S
2010. szept. 8. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok vékony, de nem fogok trapéz gatyát hordani, ha vissza jön a divatba, akkor sem. És nem azért, mert utálom, mert vannak jók, hanem mert ami jó rám derékban, csípőben, az elég hosszú, varrogatni meg nem fogok.

Az egyenes szárút fel tudom hajtani, a csőszárút meg nem kell felhajtani sem, mert az úgysem lóg le a földre:-D

2010. szept. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!