Ilyen hidegben hogy lehet valaki szoknyában és vastag nejlonharisnyában? Nem fagy meg szegény?
Abszolút nincs benne hideg, én is rendszeresen viselek 80-100-120 DEN-eset és nem fúj át rajta a szél sem.
Van aki bírja van aki pedig fázós benne, nincs mese el kell fogadni :)
Én is igy megyek mindenhova!!
23N
Uccsó, helyes, nincs ebben semmi különös, ez kéne legyen a példakép NŐiességből.
De az is röhej, ha TV és egyébben szóvá teszik hogy mekkora nagy etwas, hogy Gizike tűsarkúban ment bálba, jééééé, naháááát, mééég ilyet.
És ettől hasra kell esni.
Nem is látunk az utcán szép egyenes testtartású lányt-nőt, csak a hátizsákos-görbehátú-nyakú szerencsétleneket.
Nem baj, 15-20 év múlva mehetnek a gerincsebészetre mindegyik.
# 37-38 Nem a gerincsebészek mondják ezt hanem a média adja a szájukba ezeket a mondatokat. Gondolom te sem ismersz személyesen egy gerincsebészt sem.
Ettől függetlenül nem javít a tartáson a magassarkú viselése, én sem kedvelem. De azt is el kell ismerni hogy többen megnéznek ha abban vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!