A shein rendelésem megjöhet karacsonyig?
Figyelt kérdés
Dec 10. En rendeltem es nagyon kéne , hogy megjojjon karacsonyig. Azt volt kiirva hogy 26-28 ig jöhet , de olvastam gyakorin hogy volt akinek 10 nap / 1,5 het volt. Szerintetek ? Holnap lenne 13 napja akkor .2021. dec. 22. 00:13
1/6 anonim válasza:
Az EU-s áfakezelési szabály miatt július óta az EU-n kívüli rendelések nagyon belassultak. Előtte nekem is simán megérkezett 2 héten belül a Shein, azóta egyszer rendeltem, az 3 hét volt (és még így is szerencsés voltam, mert akkoriban nagyon sok kérdés volt itt gyakorin, hogy 4 hét is eltelt, és még mindig sehol a Shein-rendelés). Most ezt a karácsonyi rendelések is tetőzik, ilyenkor rengeteg mindent rendelnek az emberek, pl. tegnap hozzánk a gls futár 6-kor jött, és még legalább 20 csomag volt nála a kocsiban :/
Ettől függetlenül lehet, hogy szerencséd lesz, de én leghamarabb január elejére tenném, hogy megérkezik a rendelésed :(
2/6 A kérdező kommentje:
Ohh nemar😭
2021. dec. 22. 17:50
3/6 anonim válasza:
Decemberben rendelni barhonnan is? Eselytelen...:D
5/6 anonim válasza:
Sajnos hiába kapta meg más 10 nap alatt. Ha csak karácsony utánra ígérték, esélyes, hogy csak akkor fogod megkapni.
6/6 A kérdező kommentje:
Megjott
2021. dec. 28. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!