Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy rám ez a leggings?

Nagy rám ez a leggings?

Figyelt kérdés
2 méret közt gondolkodtam, de ez kényelmesebb volt, viszont így hordva nekem kicsit nagynak tűnik..:( szerintetek?
2021. dec. 19. 17:37
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
84%
Figyelj, ez olyan nadrág amit az olyan nők hordanak akik csinosak akarnak lenni és nem érdekli őket hogy nem kényelmes, ha nem szereted hogy kényelmetlen akkor inkább ne hord mert így nem néz ki jól csak feszülősön. Bár, a te döntésed én csak tippet adtam :D
2021. dec. 19. 18:42
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem simán az anyaga bandzsa. Rendes leggings igazából akkor sem ráncolódik, ha kicsit nagy.
2021. dec. 19. 18:47
 13/23 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező!

Egy bőrgatyának mióta kell tapadni? Ez pont jó. Így laza és lezser.

3.

Mi a baj azzal ha egy férfinek látszik a férfiassága? A nők sem dugdossák a cicagatyájukban a pináhjukat, meg a mellüket. Most akkor egy férfi szégyellje magát mert férfinek született?

2021. dec. 19. 18:51
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy ez a csávó meleg csak mondom. Ilyen nadrágot egy hetero férfi nem hord.

Szóval óvatosan a kategorizált normalitástol ez nem hetero ez nem szexi, kinek mi de kiveri a biztosítékot. Kérdezem, utcára is ebbe mész ki?

2021. dec. 19. 19:52
 15/23 anonim ***** válasza:
48%

14!

Jujjj,jujjj,

A nadrág férfi ruhadarab, ahogy a szoknya meg női.

Tehát akkor sok meleg nő van köztünk, igaz?

Mellesleg a bőrgatya a legférfiasabb öltözék, tehát nőkön inkább nevetséges.

2021. dec. 20. 09:00
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem szexi. A négyes válaszodat olvasva felát. :)
2021. dec. 20. 21:16
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
Ez кurvára bő, nem is értem mit gondoltál mikor megvetted.
2021. dec. 20. 21:19
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Persze persze kedves 15 ös. Nyugodtan nézd el a kérdezőnek hogy meleg nő mert akkor az hát. Ne szepitsuk a dolgot. A bőrruha a 80 as évek sztársága volt. De ma 2021 van, legalább farmert venne fel, vagy mit Tom én farmert vagy mackó nadrágot. Még a nőkön a mackó nadrág is szép. Harisnya legging annyira nem.
2021. dec. 20. 21:50
 19/23 anonim ***** válasza:
96%
Ezek a kommentek, anyám borogass...
2021. dec. 20. 22:01
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Ez a bőrleggings téma alapból gáz, otthon az asszonyt nézegetném benne, meg örömlányoknak jó ruhadarab, de értelmes nő ilyet utcára nem vesz fel, sima leggingset sem, főleg hosszú felső nélkül ami takarja a kirakatot...
2021. dec. 21. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!