Ma vettem egy kék 43-as converse cipőt és ez nem lányos igaz? Mert az van ráírva hátul hogy pink floyd. :D de sztem biztos nem mert 43-as és az férfi méret. A kép alul:
LOL.
Van aki nem tudja mi az a pink floyd és megvesz egy ilyen cipőt?
Amúgy a floyd malacot jelent valamelyik nyelvjárásban.
A converse meg unisex cipő és nem különböztetnek meg nőit és férfit. Rózsaszínből is gyártanak 45-ösöet.
Hogy ne tudná, csak nem látta.
Egyébként szerintem az another brick in the wall part 2 pont ennek a koncertnek a legrosszabbul sikerült száma volt. :D
Ha a lányod (meg)szereti ezt a zenét, akkor nyert ügyed van. Meglepően sok lány szereti, de még több nem. :) Viszont ez a szeretet általában nem múlik el a tizenévesség végével, úgyhogy ha beletrafálsz, mindig egy szép emlék lesz, egyébként meg nincs sok vesztenivalód.
Legrosszabb esetben elcseréli valakivel, aki nagy rajongó. :) Vagy ez alapján talál barátot..
ja bocs, teljesen az volt valamiért, hogy a lányodnak vetted, most meg nézem, hogy nem is.
ezer bocsánat, nem tudom, miért hittem azt, nem is szerepel a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!