Cicanadrágos kérdés. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Holnap céges rendezvényre megyek (nem nagyestélyis buli, egy sima vacsora). Vettem egy latex cicanacit és egy fenék alá érő rövid újú felsőt. HOzzá magassarkú illik? van egy szatén tűsarkú cipőm.
Nem vagyok egy piszkafa alkat, 172cm és 62kiló vagyok.
2010. szept. 6. 18:53
2/10 anonim válasza:
tökéletek kiegészitőkkel joo lesz pussz 15/L
3/10 anonim válasza:
Igen a magassarkú illik hozzá, főleg ha nem hétköznapi viseletre veszed fel.
4/10 anonim válasza:
tökéletes! valami feltűnő nyaklánc vagy karkötő (ahogy tetszik), szuper táska és smink, és kész!=)14/L
5/10 A kérdező kommentje:
köszi csajok, de az nem baj hogy nincs tökéletes alakom? szülés után kicsit szélesedett a csípőm is :-(
2010. szept. 6. 19:04
6/10 anonim válasza:
Akkor esetleg egy kis törpesarkú topánka? :)
7/10 anonim válasza:
ugyan, egyáltalán nem baj! a magas sarkú nyújt! én is így voltam, nekem genetikailag elég izmos és vastag a combom (ha befeszítem, olyan mint egy profi focistának), de örömmel tapasztaltam, hogy a fényesség ellenére a fekete slankít! ha a tiéd is fekete, csak jól járhatsz vele! megteheted azt is, hogy eltereled a figyelmet a csípődről egy hosszú nyaklánccal vagy nagy fülbevalóval. 14/L voltam.
8/10 A kérdező kommentje:
balettcipővel szoktam hordani, törpesarkúban olyan tramplin érzem magam. balettcipő meg sztem nem megy egy vacsihoz.
2010. szept. 6. 19:11
9/10 anonim válasza:
Neee az alacsony sarok az mégjobban összenyom ezáltal vastagnap tűnsz. Ha szépen tudsz menni magassarkúba akkor minél marasabbat hordasz anál jobb mert megnyujtja az alakodat és ha egy kicsit kerekdedebb vagy még nőises is tud lenni nagyon.
10/10 anonim válasza:
a latex a diszkóba meg a sarokra való, nem céges rendezvényre szerintem, de te tudod. Amúgy azért túl dagi nem lehetsz, mert én csak 4 centivel vagyok magasabb, 5 kilóval kevesebb, és én igencsak vékony vagyok, meg nekem a melleim is kicsik. Szóval szerintem max egy kis felesleg lehet rajtad, úgyhogy a feszülős cucc nem gáz,de a latex anyag igen. Amúgy magassarkú néz ki jól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!