Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan lehet venni Bindert?

Honnan lehet venni Bindert?

Figyelt kérdés

Binder kéne nekem, magyarul valami mell leszorító vagy mellkasszorító vagy valami ilyesmi

A lényeg hogy ne külföldi oldalról, ne olyan oldalról ahol külföldről jön az áru!

Valamint 10 ezer alatt keresnék, 4-5 ezer körül vagy alatta inkább

Segítsetek kérlek!

#transznemű #Mellkasszorító #Mell le szorító
2021. dec. 15. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Szexshop?
2021. dec. 15. 11:24
 2/8 kombika ***** válasza:
35%
Sport boltok?
2021. dec. 15. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyar oldal nem hiszem, hogy van, de nem is éri meg valami vackot venni.

Ha rossz bindered van, az sokat ronthat pl későbbi top surgery eredményeken, és elszúrhatja a légzésedet, ájuláshoz, szervi problémákhoz is vezethet.

Ha nem tudsz online rendelni, egy kosár nélküli sportmelltartó is ér valamit, bár korántsem olyan mint egy binder, de 1-2 számot segít csökkenteni. Ez pihenéshez ideális.

(Fáslival ne szórakozz, az is pocsék.)

GC2B pl nagyon jó oldal, tudják mit csinálnak.

2021. dec. 15. 13:49
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as a kosár nélküli sportmelltartóval csupán annyi a gondom hogy nem annyira fogja meg, meg hasonlók. Fáslival nem próbálkoztam, úgy hallottam nem is kéne, mert nem túl szerencsés dolog.

A GC2B-ről hallottam már, csupán annyi a gond hogy külföldről érkezik, és megvámoltathatják, azt pedig nagyon nem szeretném:(

De egyébként köszönöm az értelmes választ!

2021. dec. 15. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi annak idején szintén nem találtunk rendesnek tűnő bindert és a GC2B oldaláról akartunk rendelni. Talán pont akkor kifogytak abból ami nekünk kellett volna, nem emlékszem, mert régen volt, de végül a Danae oldaláról rendeltünk: [link] Amszterdamban gyártják, sajnos nem annyira olcsó, de a minőségre nem volt panaszunk.

A te esetedben mivel gazdaságilag nagyon korlátozva vagy, érdemes keresgélni az interneten (pl. ezekkel a szavakkal: transgender binder for free), mert ha szerencséd van, ingyen is hozzájuthatsz (vagy csak a szállítási díj fejében), mert szoktak elajándékozni is egyes cégek, szervezetek, magánemberek.

Például itt: [link] (ebben az esetben ingyenes a nemzetközi szállítás)

Ha az EU-n belülről érkezik a csomag, nem fognak ráterhelni vámot.

Ha teheted, ne spórolj a költségen. Inkább gyűjts több pénzt, de minőségi cuccot vegyél, ami jobban áll, jobban szellőzik és könnyebb viselni. Nagyon sok a rossz minőségű változat, ami után csak a bosszúság marad, mert rosszul leszel, nem kapsz benne levegőt, stb.

2021. dec. 15. 18:39
 6/8 anonim válasza:
74%
Amíg nincs, addig azt is tudod csinálni, hogy egy sima trikót "visszahajtasz" a mellkasodra, laposít valamennyit. Ilyen tippeket láttam a Wikihow oldalon.
2021. dec. 21. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Trasz tape-e próbáltad már? Egy csomó tutorial van fenn a neten, hogy hogy ragaszd fel.
2021. dec. 22. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
dr. Orto-nál volt pár éve a Westendnél. Nem tudom, mi a szitu most.
2021. dec. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!