Comb csizma nadrággal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos a lábam 34,5 ezért nagyon nehezen találok rá lábbelit. Most találtam egyet viszont ez comb csizma. A kérdés gáz e ha nadrággal viselem a mindennapokban?2021. dec. 13. 12:55
1/8 anonim válasza:
Nem gáz, van aki így hordja.
2/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Inkább szoknyával.
3/8 anonim válasza:
Attól függ milyen naci. Ha csőnadrág azzal jól néz ki, én is így hordom, viszont ha bő, azzal szerintem nem jó. Szoknyával is nagyon dög tud lenni ;)
20/L
4/8 A kérdező kommentje:
Munkahelyre hordanam ott meg nem igazán megengedett a szoknya.
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2021. dec. 13. 13:21
5/8 anonim válasza:
:O Én munkahelyen is hordom szoknyával. Persze a szoknya hossza és fazonja sem mindegy.
De akkor cicanaci vagy csőnaci :)
Viszont ha olyan a nadrág,hogy bő, de a szára nem gumis vagy szűk,akkor a csizma simán elfér alatta :)
7/8 Miss Endzsi válasza:
Combközépig érő egyberuhával, ami bővebb, nem szűk, azzal felvehetem irodába?
8/8 anonim válasza:
Kérdező: Nekem is ilyen kicsi a lábam, és éppen jól néz ki a combcsizma, kicsit ellensúlyozza a nadrággal hordva, mert azért alacsony nem vagyok. Irodába hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!