Lányok, gáz egy oldaltáska egy fiún?
Ekkora táska tartalma simán elfér zsebben, de pl valami szép bőr táskában, ha sportosabb vagy, akkor meg valami sportmárkától válassz egy olyan táskát, aminek nem ilyen Thomas a gőzmozdony színösszeállítása van. A hasitasi is gáz sokak szerint, de szerintem vannak jól kinéző darabok megfelelő ruhákkal összekombinálva, és persze vállon kell hordani.
Azóta sem értem, mit hord magánál egy férfi, ami ne férne el zsebben.
Bal zsebemben telefon, jobban tárca iratokkal, hátsó zsebben kocsikulcs.
Minden más szart a kocsiban hagyok. Szemüveges vagyok. Ha napszemüvegre váltok, kezemben viszem a tokját.
Felejtsétek el ezeket a pipere cuccokat, mint a lányok. Nem kell kéztörlő, kézfertőtlenítő, zsepi, dezodor, fésű, 3 féle kulcscsomó, cserepóló, zokni, meg még a jóisten se tudja mit visztek ezekben.
Teljesen elront egy ilyen táska egy összképet. Nem férfias egyáltalán. Nincs olyan szett, amihez ez jól áll. Valahogy nincs előttem a kép, hogy James Bond vagy George Clooney ilyen táskákban eszetlenkedik.
Tipikus magyarországon átutazó, 130 kiós, kisbuszban 12-en utazó, szemetet útszélén kidobó, állandóan köpködő, ordibáló román emberek hordják, akik mindenhova tangapapucsban mennek, és annyi az össz vagyonuk, amennyi a táskában van a 2 doboz cigi mellett.
Ne kövesd ezt a példát :D. Legyél ennél kifinomultabb. Nem kell táska. Ha igen, válassz egy férfias bőr / félbőr kézitáskát.
Pénztárca, telefon, útlevél, papírok, napszemüveg+tok
Az útlevél plusz papírok munka miatt kell
De ha van pihenöm akkor elmegyek kirándulni és egy rövidnadrág zsebébe nem érzem biztonságban a telefont
Pénztárca egyik zseb. Telefon másik zseb. Útlevelet meg "papírokat" halál fölösleges magadnál tartani. Egyszer kell, ha átléped a határt. Gondolom kocsival teszed meg. Gondolom nem egy telefonnal meg egy tárcával ingázol. Tedd el. Vagy hagyd a kocsiba. Amikor én utoljára átkeltem a határon, nálam is voltak iratok, covid igazolás. Laptoptáskába visszaraktam. A táskát a kocsiban hagytam.
Nem tudom mit kirándulsz, ha csak nem hegyet mászol fejjel lefelé, nem értem mitől félted a telefont :D
Továbbra sem látom indokoltnak a táskát. De a te döntésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!