Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, gáz egy oldaltáska...

Lányok, gáz egy oldaltáska egy fiún?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 16:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Gáz vagy nem, praktikus. Jobban elfér benne a teló, pénztárca kulcs stb.
2021. dec. 12. 16:40
 2/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ezekhez hasonló pl

2021. dec. 12. 16:44
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2021. dec. 12. 19:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon gázul néz ki, de biztosan van olyan, ami vállalható.
2021. dec. 13. 00:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz.
2021. dec. 13. 19:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Akkor hogy hordjam a cuccaimat?
2021. dec. 13. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Ekkora táska tartalma simán elfér zsebben, de pl valami szép bőr táskában, ha sportosabb vagy, akkor meg valami sportmárkától válassz egy olyan táskát, aminek nem ilyen Thomas a gőzmozdony színösszeállítása van. A hasitasi is gáz sokak szerint, de szerintem vannak jól kinéző darabok megfelelő ruhákkal összekombinálva, és persze vállon kell hordani.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. dec. 13. 20:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Azóta sem értem, mit hord magánál egy férfi, ami ne férne el zsebben.

Bal zsebemben telefon, jobban tárca iratokkal, hátsó zsebben kocsikulcs.

Minden más szart a kocsiban hagyok. Szemüveges vagyok. Ha napszemüvegre váltok, kezemben viszem a tokját.

Felejtsétek el ezeket a pipere cuccokat, mint a lányok. Nem kell kéztörlő, kézfertőtlenítő, zsepi, dezodor, fésű, 3 féle kulcscsomó, cserepóló, zokni, meg még a jóisten se tudja mit visztek ezekben.

Teljesen elront egy ilyen táska egy összképet. Nem férfias egyáltalán. Nincs olyan szett, amihez ez jól áll. Valahogy nincs előttem a kép, hogy James Bond vagy George Clooney ilyen táskákban eszetlenkedik.

Tipikus magyarországon átutazó, 130 kiós, kisbuszban 12-en utazó, szemetet útszélén kidobó, állandóan köpködő, ordibáló román emberek hordják, akik mindenhova tangapapucsban mennek, és annyi az össz vagyonuk, amennyi a táskában van a 2 doboz cigi mellett.

Ne kövesd ezt a példát :D. Legyél ennél kifinomultabb. Nem kell táska. Ha igen, válassz egy férfias bőr / félbőr kézitáskát.

2021. dec. 14. 10:14
 9/16 A kérdező kommentje:

Pénztárca, telefon, útlevél, papírok, napszemüveg+tok

Az útlevél plusz papírok munka miatt kell

De ha van pihenöm akkor elmegyek kirándulni és egy rövidnadrág zsebébe nem érzem biztonságban a telefont

2021. dec. 14. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Pénztárca egyik zseb. Telefon másik zseb. Útlevelet meg "papírokat" halál fölösleges magadnál tartani. Egyszer kell, ha átléped a határt. Gondolom kocsival teszed meg. Gondolom nem egy telefonnal meg egy tárcával ingázol. Tedd el. Vagy hagyd a kocsiba. Amikor én utoljára átkeltem a határon, nálam is voltak iratok, covid igazolás. Laptoptáskába visszaraktam. A táskát a kocsiban hagytam.

Nem tudom mit kirándulsz, ha csak nem hegyet mászol fejjel lefelé, nem értem mitől félted a telefont :D

Továbbra sem látom indokoltnak a táskát. De a te döntésed.

2021. dec. 14. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!