Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » érdemes poncsót venni?

érdemes poncsót venni?

Figyelt kérdés
14/l
2010. szept. 6. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy érdemes-e? ha tetszik, vegyél, ha nem tetszik, ne vegyél
2010. szept. 6. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom! Előző ében nagy divat volt de szerintem nem megy ki a divatból!:) Amúgy csatlakozom az 1.höz:) Nekem 1 van és néha hordom néha nem.:D

14/L

2010. szept. 6. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is van,de ritkán hordom.

Ha tetszik vegyél.:-)

28/N

2010. szept. 6. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
szerintem lefújja rólad a szél és akkor utálni fogod
2010. szept. 6. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: hogy érted, hogy lefújja róla a szél? :D szerintem te nem tudod milyen egy poncsó :D

kérdezőnek: ha tetszik, érdemes, ha nem tetszik, nem fogod használni tehát nincs értelme. ennyi.

2010. szept. 6. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Most konkrétan arra vársz hogy megmondjuk hogy mi a te stílusod? Minden ember egyedi nincs szükség arra ,hogy egy adott divaton belül valami megmondja neked mi a jó. Tetszik --> van rá pénzed ---> megveszed ez így működik
2010. szept. 12. 02:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Én vetettem anyumékkal kb 3 éve.1szer nem volt rajtam.Nagyon mérges vagyok magamra h ilyenekre kellett költeni a szüleimnek pénzüket.

DE az csak miattam van!!!

Ha neked tetszik akkor irány a bolt;)

2010. szept. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!