érdemes poncsót venni?
Figyelt kérdés
14/l2010. szept. 6. 14:06
1/7 anonim válasza:
mi az hogy érdemes-e? ha tetszik, vegyél, ha nem tetszik, ne vegyél
2/7 anonim válasza:
Nemtom! Előző ében nagy divat volt de szerintem nem megy ki a divatból!:) Amúgy csatlakozom az 1.höz:) Nekem 1 van és néha hordom néha nem.:D
14/L
3/7 anonim válasza:
Nekem is van,de ritkán hordom.
Ha tetszik vegyél.:-)
28/N
4/7 anonim válasza:
szerintem lefújja rólad a szél és akkor utálni fogod
5/7 anonim válasza:
utolsó: hogy érted, hogy lefújja róla a szél? :D szerintem te nem tudod milyen egy poncsó :D
kérdezőnek: ha tetszik, érdemes, ha nem tetszik, nem fogod használni tehát nincs értelme. ennyi.
6/7 anonim válasza:
Most konkrétan arra vársz hogy megmondjuk hogy mi a te stílusod? Minden ember egyedi nincs szükség arra ,hogy egy adott divaton belül valami megmondja neked mi a jó. Tetszik --> van rá pénzed ---> megveszed ez így működik
7/7 anonim válasza:
Én vetettem anyumékkal kb 3 éve.1szer nem volt rajtam.Nagyon mérges vagyok magamra h ilyenekre kellett költeni a szüleimnek pénzüket.
DE az csak miattam van!!!
Ha neked tetszik akkor irány a bolt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!