Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Calvin Klein pulcsik is...

A Calvin Klein pulcsik is osszemennek a mosastol?

Figyelt kérdés

Eddig csak bershkaban meg ilyen helyeken vasaroltam es jellemzo volt, hogy picit osszementek a pulcsik mosast kovetoen (normalisan voltak mosva 30 fokon)

Vasaroltam CK pulcsit, viszont ilyen pont jo meret jelenleg, tehat ha osszemenne picit az elegge zavarna… neztem, hogy a CK 100% cotton mig az elozo ruhaim altalaban 50% polieszter 50% cotton….

2021. dec. 7. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:

30 fokon osszementek a ruhaid? Azt hogy csinaltad? En 40 fokon mosok altalaban (60-on fehernemut, agynemut, stb) soha nem ment ossze semmim. Bershka,zara,reserved, ahol altalaban vasarolok.

30 fokon csak a 100% poliesztert szoktam mosni, de abbol nem sok ruham van, nem szeretem, ha nincs keverve semmivel az az anyag.

Egyebkent nezd meg, hogy mi van a cimken, hogyan kell mosni. De 30 foktol nem kellene, hogy baj legyen.

2021. dec. 8. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha valóban 30 fokon mosol nem szabad,hogy össze menjen.Ott valami nem stimmel.

Nekem 40 fokos mosással se mennek össze.

2021. dec. 8. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!