Illik ilyenbe menni egy esküvőre?
Már nem vagyok tini, 2 gyermekem, van és nemtudom illik e ilyet lagziba felhúzni4A rövidsége miatt, és a színe miatt is!
23:13 vagyok
Vedd meg nyugodtan nagyon jól néz ki :)
Ha valaki meg már nem tizenéves esetleg már gyereke is van attól még nem kell nagymama ruhába járnia...
A bordóra régen mondták csak mert akkor még a menyecske ruha nagy többségében bordó volt. De ma már a világ minden színében van.
Szerintem bordót vehetsz nyugodtan, ennyi erővel már komolyan semmilyen színű nem marad a vendégeknek :)
Egy fekete ruha is tud nagyon szép és elegáns lenni anélkül hogy bárkinek a gyász jutna eszébe.
Ez a nem illik kérdés ma már nem így van! Mindenki olyan ruhában megy, ami neki tetszik. Nagyon sokan járnak fehérben esküvőre.
Szerintem az elsőt nyugodtan felveheted, nekem a második egy kicsit öregasszonyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!