Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 25-35 éves nők, mik a kedvenc...

25-35 éves nők, mik a kedvenc ruhamárkáitok?

Figyelt kérdés
Olyan cipőre, táskákra, nadrágokra, kabátokra gondolok, amit szívesen viseltek hétköznap, utcai viseletként.

2021. dec. 6. 00:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Ruhák: Vero Moda, Vila, Only, Zara,Mangó, H&m.

Lábbeli: S oliver, Toms, Reiker, Camper, Geox.

Ezek kedvencek, de sok deichmannos, ccc- s cipőm is van, ill Takkoból, tescóból f& f cuccaim is vannak, mert ezeket tudom megfizetni.

Pár olyan márka is van , pl a Burberry aminek több cucca is tetszik, de nem engedhetem meg magamnak.

2021. dec. 6. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Orsay, Heavy Tools, Hollister, Tommy Jeans, Adidas
2021. dec. 6. 21:20
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Kik, sinsay, intexo, f&f. Olcsó viszont alap darabok amiket jól lehet kombinálni egymással. Semmivel nem ér többet egy 5000ftos fehér póló mint egy 1500ftos. Kivéve ha logó proli vagy
2021. dec. 7. 08:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Bármi, ami legalább megpróbál kicsit is fenntartható lenni, és nem hullik szét 2 használat után. (A legfenntarthatóbb úgyis az, ha ritkán kell ruhát venni.)

Nem márka alapján vásárolok alapvetően. De mondjuk a fjallraven, a levis és a rieker nekem beváltak, sok évig lehet nyúzni őket.

2021. dec. 8. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nagyon igazad van. :)
2021. dec. 8. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindegy csak jò drága legyen, mert szerintem csak a 200-300ezres cuccok kèpviselnek olyan szintet, ami mèltò hozzám
2021. dec. 18. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Gimis és csóróbb egystemista (1-2.év) koromban főleg h&m, pull&bear, bershka,zara.

Most már dolgozó nőként megengedhetem magamnak a drágammakat, pl. lacoste, tommy hilfiger, ralph lauren. Ez a három nálam a kedvenc, nem olcsó,viszont tényleg nagyon minőségi és évekig hordható.

26N

2021. dec. 20. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát sajnos manapság a magas ár nem mindìg van arányban a minősèggel.
2021. dec. 20. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!