Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez milyen testalak??

Ez milyen testalak??

Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategóriába írom e de most kiírom ide. Régóta érdekel milyen az én testalakom mivel stylist-nak szeretnék tanulni de ha még a saját testalkatom sem tudom elég gáz na mindegy. Hátam vállaim szélesek. Mellem nincs lapos melltartóban néz ki vhogy. Hasam lapos derekam vékony karcsú. Csípőm széles ,vastag combom van, nagy fenekem. Először azt gondoltam körte , de a vállam is széles ,úgy gondolom egy forma széles a csípőmmel.
2021. dec. 5. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Nem is tudom, nehéz meghatározni alkatod. Talán atlétikusbak mondanám leirásod alapján.
2021. dec. 5. 19:49
 2/2 anonim válasza:
Nezz utana a Kibbe testtipusoknak (ha lehet, angolul, magyarul sajnos nem talaltam sok dolgot rola). Ha stylistnak akarsz tanulni en ezt ajanlom, mert sokkal reszletesebb es tobb testtipus van, sokkal jobb iranyt ad, hogy kinek mi is all jol es hogy miert.
2021. dec. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!