Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha kimegy a divatből a csőnaci...

Ha kimegy a divatből a csőnaci én akkor is azt fogom hordani! Velem tartotok? :DDD

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 21:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is veled tartok. :D

Emlékszek mikor még divat volt a trapézgatya és esett az eső, a gatyának az egész szára tiszta víz volt és mindig felfáztam tőle. :/ Engem az se érdekel ha visszajön a divatba a trapéz, akkor is csőgatyát hordok. :D

2010. szept. 6. 06:28
 12/23 anonim ***** válasza:
Régen nagyon szerettem a trapéz nadrágot, de ma már nem hordom. De csőnadrágot sem hordtok, akkor sem ha divat, akkor sem ha nem. Maradok az egyenes szárúaknál.
2010. szept. 6. 08:53
 13/23 anonim ***** válasza:
én tuti maradok a csőnadrágnál, nem érdekel, hogy divat e, sokkal jobb benne az alakom, nekem ez számít! Am, sajnos már most is alig látni az üzletekben:(
2010. szept. 6. 09:13
 14/23 anonim ***** válasza:
naná, hogy veled tartok!=) még valami a csőnaci praktikussága mellett: ősz végén szokott hideg tél lenni, és a trapéz alá befúj, a csőnaci alá nem. és jobban megtartja a meleget.=)
2010. szept. 6. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Persze!:D:D Fúúúj trapéz..:D
2010. szept. 6. 14:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem, eddig sem hordtam, most sem fogok.
2010. szept. 6. 14:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Trapéz,trapéz,trapéz:) De a csőnaci se rossz, csak kövér lábú lányon ne lássam. 19/L
2010. szept. 6. 14:37
 18/23 anonim ***** válasza:
hát talán. de nem áll jól XD úgyhogy lehet, hogy nem.
2010. szept. 6. 16:17
 19/23 anonim válasza:

veled tartok ;)

nekem a trapéz mindig olyan idiótán állt, mivel vékony vagyok és szinte elveszett a gatyába a lábam xD, de tényleg utáltam mindig is

csőnaci 4 ever LL

2010. szept. 6. 16:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Jóhogy! :D

Régen én is trapéz-fan voltam, de amióta bejött a csőnadrág, azóta azt hordom.

Sőt, ez magasarkúval is jobban mutat, jobban látszik, hogy megnyújtja a lábat. :)

2010. szept. 6. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!