Bershka méretezés?
Bershkabol polokat vettem eddig es body-kat. Polobol s-es, bodybol m-es kell.
Most rendelnek egy rovid ruhat.
178cm magas lany vagyok, de karcsu, 57kg.
Olyasmi alkatom van mint a kepen a modell lanynak. Azt irjak, hogy o s-es meretet visel.
Szerintetek s-es, vagy m-es kene? A hossza miatt gondoloozok az m-en, mert magas vagyok. Vagy az elállna már ha vékony vagyok?
Tapasztalt Bershkasok, legyszi segitsetek!😄
Köszi szépen! Én sajnos nem tudom élőben megnézni, mert nincs a közelben Bershka.
Viszont lehet, hogy rendelek, nem akarom, hogy elfogyjon.
Én is az s-re hajlok, se tudom milyen furfangosak az ilyen testre simuló ruhák. Lépek kettőt és a fenekemnél van az alja. 😂😄
Megrendeltem S-es méretben. Majd megírom a véleményt!:)
Köszi’
Sziasztok!
Gondoltam megírom a tapasztalataimat! Ma megjött a ruci. Szép, igényes.
Méretre is viszonylag jó, feszül, de sehol sem érzem kicsinek.
Ami nem tetszik benne: a nyakán a choker rész elégge szoros, kissé folytogató. (Pár perc viselés után megszokható), illetve az anyag felmászik a popsiba lépcsőzésnél, nagyobb lépteknél, de erre számítottam is. Nem veszek nagyobbat. Nem ebben tervezem lefutni a maratont. Egy szülinapi ebédre vettem. Amúgy tökéletesen passzol, az M már talán lötyögne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!