Mi a mellméretem vajon, mert nem találok magamnak normális melltartót?
Én nézegetem ezeket a mérettáblázatokat, de egyszerűen sehogy sem jönnek ki ezek az értékek, teljesen irreálisnak tartom őket.
A méreteim 94 - 82 - 75 - 97 - 104 (mell- mell alatt - derék - csípőlapát - csípő). A mérettáblázat szerint ha 12 centi különbség van a mellbőség és a mell alatti bőség között, az 80A kosár, de én 80C-t hordok, a 80B már lenyomja a melleim, a 80C meg már túl laza, 96-98 centi kéne legyen a mellbőségem a mérettábla alapján. Semmit sem tudok csinálni azzal, hogy szétállnak a melleim és egy picit lógnak is, Egész kamaszkoromban B kosarat hordtam, ami nyomott oldalt és én azt hittem ez a női lét velejárója. Aztán rájöttem, hogy nem nyomorgatni kell őket, de most már túl sok helyük van. XD 85B szintén nagy, a 75C nem ér körbe.
És 10 ezer forintnál többet nem tudok kiadni egy melltartóért, lehet ezért sem találok jót.
Tanácstalan vagyok.
00:28-as ezek nagyon jó tippek!
Ami nehézség még: az én melleim nagyon meg szoktak duzzadni mensi előtt. Majd' 22 éves koromig nőttek, addig minden ciklusom pokol volt, annyira tudott égni elől mindenem (és mégsem lettek gigásziak). Most már szerencsére ez nincs, de ha épp nagyobb, annak is el kell férnie. Szóval sokszor így nagyobb állapotban keresek melltartót. Csak alapállapotra is kéne. :D
Úgyhogy ez jó ötlet lehet, hogy a 2 helyzetben elmegyek próbálgatni aztán hátha.
Fazonok. A legjobb a V-kivágás szerintem. A balconette megintcsak nem jó szétálló ciciknek, pedig nagyon dögös tud lenni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!