Shein rendelésemmel lehet valami probléma?
Figyelt kérdés
November 25-én rendeltem egy csomagot Sheinről, de 30.-a óta nincs semmi hÍr róla, a csomagkövető menüponton azóta azt Írják hogy elindult a Holland reptérről. Most voltak leárazások, fel is tünették hogy tovább tarthat a kiszállÍtás, de azért aggódok. Veletek történt már hasonló, vagy rendeltetek az elmúlt pár hétben innen?2021. dec. 4. 12:20
1/8 anonim válasza:
Nekem is azt írja, hogy nov. 25-e óta hollandiában van. Dec. 7-9 körül kéne megjönnie.
2/8 anonim válasza:
Sziasztok, arról szeretnék kérdezni,hogy 100 dollár feletttényleg ingyenes a kiszállítás?
3/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Én euro-s oldalról rendelek, és ott már 29 euro felett ingyenes kiszállítás van.
4/8 anonim válasza:
Köszi a gyors választ, akkor remélem Sheinen is , mert itt olvastam gyakorin de az már egy pár éves kérdés volt :/
5/8 A kérdező kommentje:
1-esnek: Közben meg tudtam nézni hogy hol tart a csomag. Méghozzá, belépsz Sheinre azon belül a csomag csomagkövetési számod megkeresed (a 'tracking' menüponton belül Így van feltüntetve: Tracking NO.) azt ki tudod másolni, majd beÍrod google-re hogy 'DPD csomagkövetés', megkeresed a magyar DPD oldalát majd begépeled ezt a csomagkövetési számot..és láss csodát...kiÍrja hogy hol tart éppen a csomagod, már átadták-e egyáltalán a futárnak.
2021. dec. 6. 20:37
6/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Köszi ismerem a dpd tracking-et, nézem azt is, de ott csak akkor írnak valamit ha már náluk van. Pont ma reggelre frissült, hogy a kiszállítást végző depójukban van, ma vagy holnap futárhoz kerül akkor. Ma van 7.-e, tehát akkor pont időben jön a csomag.
7/8 A kérdező kommentje:
1-esnek: Képzeld nekem tegnap jött meg a csomag, amit nem értek mert a leÍrtak alapján te előbb rendelted meg. Remélem már megérkezett hozzád is!:)
2021. dec. 8. 20:54
8/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Köszönöm, igen megkaptam pont 7-én. Amúgy 22-én rendeltem, akkor neked pár nappal korábban érkezett. A lényeg, hogy időben megkaptuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!