Miért olyan drágák a papucsok?
Úgy döntöttem veszek itthonra pár papucsot, mert egyeseknek fázós a lába (én nem szeretem).
Elképedtem, hogy a neten kb 5000 Ft-nál kezdődnek a szokásos divatmárkák sima fröccsöntött műanyag papucsai, de a Nike műanyag papucsok már 10.000 azt vagy afölött vannak.
Könyörgöm, 16-18 ezer Ft-ért már bőrcipőt tudok venni (akciósan), mik ezek az árak ezekért a műanyag ipari melléktermékekért??
Mert divat a márkás, nem azért ami, hanem a logó miatt.
Ettől független ha téged ezek nem érdekelnek, vannak olcsóbb házipapucsok, házi zoknik (amik nem cipőhöz valók, csúszásgátlósak és vastagok).
Ja és 5-7e körül az olcsóbb sportmárkák vannak mint a Fila, Champion, Puma, Adidas. A Nike, meg az ilyen márkák mint Hilfiger meg CK 10 körül adják a műanyag papucsot (igaz, páronként, nem darabra:)
Most nem beszélek a Lagerfeldről, akitől 30ezerert is vehetek műanyag papucsot🤣
Na az lesz, hogy nézek a Tescóban valami F&F-et, engem ezek nem fognak hülyére venni:))
Én már 20 éve se vettem ebből márkásat.
Ha elmész otthonról, pl sporthoz, vagy dolgozni igen, legyen kicsit jobb márka, ezt megértem.
De otthonra? Tökre felesleges a macska megetetéséhez, meg a reggeli cigidhez kiöltözni. 😄
Nekem sima tescos papucsaim vannak otthonra
Strapabírók, kényelmesek és olcsóbb. A kínaiban is drágábbak a papucsok.
9: köszi
Nem tudom milyen űrtechnikával készül, h 10.000 Ft egy darab műanyag meg egy ráragasztott másik, de ok, próbálom elfogadni hogy ennyiért is van rá vevő, tehát ennyiért adjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!