Mi a véleményetek erről a táskáról?
2021. dec. 1. 00:34
2/8 anonim válasza:
Szerintem szép és diszkrét. Ha egy kicsit díszesebb lenne fölül, akkor egy fokkal csinosabb lenne. De ezt te neked kell eldönteni.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, bocs. Nagyanyámnak volt ilyen a 80-as években.
4/8 anonim válasza:
Semmi extra. Táska. Nem ragadja meg a tekintetem.
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, egy középkorú nőnél tudom elképzelni, akinek egyik ruhadarabja se illik a többihez.
6/8 anonim válasza:
A hajam az égnek áll tőle. Egy ideig ez nagy divat volt, de sose értettem. Tényleg mint nagyanyám piacolós tasija.
7/8 anonim válasza:
Tote Bag- egy nagyon nobel marka, abszolut elegans, kb. a Longchamp szintjen van, vagy meg annal is jobb. Szuper! A viselöje nem egy "olcso nö", nivos, elegans, igazi dàma, 25-80 eves korig, akarmilyen korban van.
8/8 anonim válasza:
Ja, most latom, hogy ez is Longchamp, csak abbol is a legdragabb fajta, a tote bag. Nagyon jo anyag, abszolut minöseg, es a marka... vilagon a legjobbak köze tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!