A bőszárú, trapéznadrág újra divat lett a nőknél?
Figyelt kérdés
Egyre több fiatal nőn látom. Eddog azt hittem, hogy ma már épelméjű ember nem vesz fel ilyet2021. nov. 28. 21:09
2/6 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy visszajött, nagyjából minden fast fashion üzletben láttam, mellesleg én is vettem két ilyet mostanában.
Viszont a “flare” néven illetett verzió megy most, ami térdig feszülős, alul pedig trapéz, mint a ‘70-es glam rock sztárok fellépő szerelései.
Én csak “Bratz gatyának” hívom, mert gyerekkoromban a játékbabáimnak volt ugyanilyen nadrágja.
Nekem személy szerint semmi bajom nincs ezekkel a nadrágokkal, sőt, örülök nekik, mert simán lehet elegáns, kényelmesebb így bakancsot/csizmát hordani.
4/6 anonim válasza:
Nekem is van, de már rutinosan csak platform cipővel veszem fel, száraz időben, mert emlékszem milyen lafancos-vizes tud lenni és az undorító.
5/6 anonim válasza:
Én már várom a sok tini magyarázkodását, hogy ő tulajdonképpen mindig is ezt imádta, a skinnyt utálta, sőt ő tulajdonképpen nem is hordott olyat, biztosan összekeverjük valakivel.
6/6 anonim válasza:
Én neken mindegy mit veszek fel,ami kényelmes és rendezet az tetszik és azokat hordom (csak ne legyen pláza cicás azokat nem szeretem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!