Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok olcsó elegáns...

Hol találok olcsó elegáns férfi karórát?

Figyelt kérdés

Munkahelyi használatra keresek olcsó de elegáns karórát, amit felvehetek ing és öltöny mellé is.

Ezeket találtam eddig, ezekről vélemény?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

2021. nov. 28. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nem igazán valók öltöny mellé, inkább sportosabb/hétköznapibb viselethez illenek.
2021. nov. 28. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Huha, jol kivalasztottad a legalja kategoriat. Akkor inkabb ez: [link]

De milyen pozicioban dolgozol, hogy oltonyt viselsz, de nem telik normalis orara?

2021. nov. 28. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Sem erről az oldalról, sem erről a gagyi márkáról nem hallottam még.

Ez valójában egy reklám, kérdésnek álcázva?

2021. nov. 28. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi de ezek nem túl elegánsak, inkább ilyen papásabb, régi stílusú órák jutnak róluk eszembe, amit próbálnak modernizálni elcsépelt színekkel. Csatlakozom a ketteshez, a letisztultabb, bőr vagy bőrhatású szíj elegánsabb.

Itt vannak pl akciók: [link]

Az oldalt magát nem ismerem, gondolom a minőség sem ér fel egy drága órához, de egy-kettő elegánsabb azért van közte.

2021. nov. 28. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezek nem elegánsak. Ízléstelenek és gagyik. Ráadásul sport/búvárórákat koppintanak. Egyszerű hárommutatós búvárlünetta nélküli max 40 de inkább 36-38mm-es órát keress.

Pl egy ilyen az már elmegy:

[link]

Nekem kicsit nagy lenne, de ha vastagabb a csuklód akkor nem rossz. Ha elegánsabb akarsz lenni átrakod bőrszíjra hétköznapibb viseletként maradhat a fémszíjon. Nyilván ez is egy olcsó darab de egész jól néz ki.

2021. dec. 1. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!