Mi volt a legdrágább cipő/lábbeli, amit életedben vettél?
Tavaly Martens bakancs 45ezerért és egy félcipő 35ezerért. A többi cipőm maximum 10ezer forintos.
29/n
Platform Martens 75 ezerért. Mint ahogy már itt is írta valaki, nekem is volt már előtte egy, ami 8 évet bírt, szóval tudtam, hogy jó minőség, tartós és megéri az árát. Plusz nekem nagyon passzol a stílusomhoz, szinte minden ruhámhoz illik, szóval tényleg rengeteget hordom.
25/L
Nekem 32 ezer volt a legtöbb amit cipőért adtam, két alkalommal. Az első egy Lacoste magasszárú kék színű bőr cipő volt, kb. 8 éve vettem, ráadásul az akkor kb. egyheti fizetésembe került. De végül is megérte, mert a mai napig megvan, szoktam is hordani még. A másik cipő egy fekete Hugo Boss volt, az nagyon leárazva volt 32e, eredeti ára 67 ezer körül volt ha jól emlékszem (annyiért nem vettem volna meg), úgyhogy végül is az volt a legdrágább, féltem is hordani amúgy :)
A többi cipőm jellemzően 15-30 ezer között volt.
32/F
Az az 50%-os pontosan őt nem pontozta le. Lehet, hogy ő pontozott végig mindenkit bosszúból a lepontozásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!