Férfi hordhat harisnyanadrágot nadtág alatt ? Eleg fazos vagyok. Szükebb fazonu farmer alá gondoltam
Miért ne?
A férjemnek mindig én szoktam venni a harisnyanadrágot, mindig fel is veszi főleg ilyenkor.
Te egy rendes asszony vagy! :)
Az enyém nem tolerálta...
Hát már bocsánat de akkor fagyon le a lábad??
Úr isten... NEM SEMMI FELESÉGED VAN!! Hogy ezt nem engedi, nagyon el szomoritó.
Miért ne? Csak jégeralsónak kell hívni, úgy férfiasabb :)
Nekem pl. JPress pamut jégeralsóm van.
35!
Funkciónális ruházatnál mit számít, hogy nőies vagy férfias egy ruha?
Sok férfiasan öltözködő nő van, őket ez nem izgatja, csak a “gyáva” fiúkákat akik férfiaknak képzelik magukat.
33!
Te meg ne engedd a feleségednek, hogy nadrágot viseljen télen, mert az is férfias ruha, pont mint a harisnya csak mint tudjuk a nők ezeket lenyúlták tőlünk, de ebben az a jó hogy még minket férfiakat néznek le ha a régen használt ruhánkat visszaköveteljük.
Pár férfi meg még asszisztál hozzá a hiú gyávaságával.
Persz, csak "akciós randira" ne menj benne, mert nem túl épületes - inkább lelombozó látvány egy cicanadrágos , vagy jégeralsós pasi, amint hámozza ki a gatyából a szerszámát!
Ez esetben meglehet, hogy ugrik az "akció" és pakolhatsz mindent vissza!
Gondolj bele, Te mit éreznél - egy vastag tajga ( vagy tundra)bugyiból kibontakozó sajtszagú susnyó látványától?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!