187 cm magasan és 70kg-osan mekkora méretű téli kabátot kéne vennem? M-es méretű megfelelne?
Figyelt kérdés
New Yorkerben néztem ki egy téli kabátot, csak a méretben nem tudok dönteni. 24/F2021. nov. 24. 23:44
1/9 anonim válasza:
Magasság miatt lehet inkább L kéne.
2/9 anonim válasza:
Mozgasd meg benne a karjaidat fel-le és előre-hátra, így meglátod higy szorít e valahol. Ha nem akkor jó. Plusz hasban is kényelmes legyen, vedd számítás azt is hogy aláöltözöl.
3/9 anonim válasza:
Én 185 cm vagyok és 66 kg,és Xl-es kell.
4/9 anonim válasza:
tökre attól függ hogy oszlik el a súly, és milyen szabású a kabát
6/9 anonim válasza:
Én már nem bízom az ilyen mindenféle betűméretekben, van mindenféle ruhám meg cipőm amik papíron különféle méretűek, a valóságban meg egyformák. Ha nincs lehetőséged próbálni és nem akarsz visszaküldözgetéssel bajlódni akkor olyan boltot válassz, ahol cm-re megadják a méreteket, hirtelen kerestem egy példát:
7/9 anonim válasza:
Parom 185 cm és 68 kiló körül van. Igazából elég lenne neki az M-es is, de a magassaga miatt L-es ruhákat hord.
Egy 190 cm körüli ismerősöm meg már inkább xl-eseket.
8/9 anonim válasza:
Néha az a gond egy-egy elizélt kabátfazonnal, hogy nem tudod felemelni benne a karodat, különben a két számmal kisebb lenne a rád való. Ezt azért próbáld ki. Azt, hogy mit számoznak bele, hát no comment. Ugye van, amikor egy fazont direkt lazábbra szánnak, és akkor hiába ugyanakkora metrikusan, mint egy másik, nem az a szám lesz benne. (Ezért nem tudunk itt érdemileg segíteni.) A legnagyobb probléma mégis abból adódik, hogy a 20-30 évvel előtted járó nemzedék azt értlemezi rávaló méretnek, amibe kétszer beleállhatna, és lobog rajta, mint a nemzeti zászló. Valamint fél méterrel hosszabb a kelleténél, nehogy már egy hímnemű a sejhaját mutogathassa. Úgyhogy óvatosan ezekkel a kedves, segítőkész válaszokkal, hogyha a saját nemzedéked előtt is ki akarsz majd valahogy nézni.
9/9 anonim válasza:
Az se mindegy milyen fazon. Pl elegànsabb posztó kabát hülyén nézne ki kitömve, de pl síkabáthoz azért nem árt ha aláfér pár pulóver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!