Turi vagy kínai?

Figyelt kérdés

A kérdésem,hogy turkálóba jársz, vagy kínaiba ruhát vásárolni?

És ha kérdezhetem miért jobb ez vagy az?

Én turiba járok nincsenek egyforma ruhák , olcsóbb , az anyaga nem műanyag...

2021. nov. 24. 04:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha konkrét ruhát akarok venni akkor bolt. Nem feltétlen kínai, de az is ide tartozik.

Ha csak nézelődni akkor kizárólag a kilóáras turkálókba megyek. Volt már, hogy elhoztam 2-3 inget párszáz forintért. :)

2021. nov. 24. 05:46
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Kínai. Mert szeretem, ha új az adott ruha és még nem volt senkin.

Nálunk pl. jó pár kínaiban nemcsak ruhákat árulnak, hanem pl. műanyagos edényeket, karácsonyi dolgokat.., ezért a széles választék miatt is járok inkább oda.

2021. nov. 24. 05:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a turit szeretem, minőségibb cuccokat tudok kifogni, és nagyon sok egyedi darab van, plusz olcsóbb bárminél, és még környezetbarátabb is.

Kínaiból inkább zoknit meg háztartási cikkeket szoktam venni.

2021. nov. 24. 06:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Turkáló, szintén a jó minőség miatt. Fogtam már ki eredeti Ralph Lauren-t is ott. A kedvenc ruháimat mindig onnan szereztem.

A kínai üzletekben már az összes tárgyból áradó bűz is gusztustalan számomra. Rettenetesen környezetszennyező ez az ipar, mert minősíthetetlen, gagyi dolgokat árulnak, aminek max. pár hónapig tudod hasznát venni.

2021. nov. 24. 08:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább rendelni szoktam, de járok turiba és kinaiba is.

A kinaiba sokkal jobbak a ruhák mint a turiba szerintem, a turiba viszont olcsóbb és többet tudsz venni mint a kinaiba.

2021. nov. 24. 08:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Turiba szoktam inkább vásárolni ruhát, sokkal olcsóbb, egyedibb darabokat lehet találni.

Kínaiból bugyit, melltartót, zoknit, harisnyát szoktam venni

2021. nov. 24. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyikbe sem igazán, de kínaiban néha szoktam zoknit, bugyit, harisnyát venni. A kínai ruhák általában nem nagyon passzolnak az ízlésemhez, illetve árban sem kedvezőbbek mint akármelyik fast fashion üzlet. Turkálóba pedig egyáltalán nem járok, mert a környékemen nincsenek normális turkálók (csak ilyen egy halomba dobáltuk neked a retkes, szakadt, használhatatlan rongyokat, tessék féle turik vannak).
2021. nov. 24. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Egyikbe se .

Ezekben járok: Zara, Retro, Adidas, Nike, Bershka, Tally W., H&M, Reserved

2021. nov. 24. 22:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat , pozitív.

Igen különbözőek vagyunk épp ez benne a szép.

2021. nov. 25. 05:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#8 Egy csomó H&M-es, Zarás meg Tally Weijles ruhám van, amit a turiban vettem pofátlanul alacsony áron ahhoz képest, amennyiért az üzletben árulják őket. A múlt héten például vettem egy kötött bézs színű H&M-es pulóvert 60 forintért a kilós turiban. Másnap majdnem ugyanolyat láttam az üzletükben 9000 forintért!

A legjobb fogásom eddig egy GAP-es pulcsi volt 50 forintért, aminek az üzletbeli ára 20.000 forint felett van! :)

Szerintem nagyon megéri a turi, mert ugyanazokat a fast fashion üzletekben árult dolgokat meg tudod venni majdnem ingyen, ha a kilós turiba mész és nem a darabárasba. De még a darabárasban is olcsóbb, mint az üzletben, ott vettem egyszer egy Zara ruhát mindössze 1.000 forintért, pedig tudjuk, hogy az üzletükben mennyiért árulják őket...

2021. dec. 8. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!