Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit költöttök öltözködésre...

Mennyit költöttök öltözködésre és mi volt a legdrágább amit eddig vásároltatok?

Figyelt kérdés

Számámomra egy 125,000 forintos télikabát volt amit akciósan vásároltam 180,000 forintról. Nem vásárolok havonta ruhát vagy csak kisebb dolgokat de havi bontásban 40,000 költök magamra ez közel 500,000 évente. De ebben ruha, cipő, táska, fehérnemű és kiegészítők is benne vannak.

30n

2021. nov. 23. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Egyszer követtem el egy hibát hogy nem leárazáskor vettem nadrágot a H&M ben és valami 10000 Ft fizettem 3 om nadrág ért ami később nem jött fel rám mert szűk volt. Vissza vinni meg nem vittem hordtam amíg lehetett aztán majdan leadtam egy ilyen gyermek mentős program helyen vagy mi az adomány nagycsaládos. Fiú voltam
2021. nov. 24. 05:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Cipőre költök a legtöbbet, a maximum 30.000 Ft volt, 60 valahányról volt leárazva egy csizma.

Ennél többet nem adnék egy holmiért sem, mert sajnos gyakran változik a súlyom, így nekem nincs olyan, hogy "örök" darab. :(

2021. nov. 25. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A legdrágább ruhám egy kabát volt 20 000 Ft-ért. Téli cipőt 10-15 ezer Ft körül szoktam venni nagyon maximum, tavaszit 5-10 ezer Ft körül, nyárit 4-6 ezer Ft körül. Felsőket, ruhákat szintén 4-6 ezer Ft körül de vannak ennél jóval olcsóbbak is. Nadrágokat 5-10 ezer Ft-ért. Blézereket szintén. Szóval csak arra adok ki többet amit akár 2-3 évig is használhatok.
2021. nov. 25. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:

A legdrágább egy armani óra volt két éve, 110ezerért.

Azóta is tökéletes és imádom.

Illetve nemrégiben vettem egy yeezyt 100ezerért.

Más nagyobb kiadás eddig nem volt, de renszeresen veszek ruhákat fast fashion helyekről.

Nagyon szeretek öltözködni, és sokkal több ruhám van, mint amire szükségem volna. 😅

Ha a fenn említett két nagyobb kiadást nem számítsuk akkor kb évi 400ezeret költök pólókra, pulcsikra, nadrágokra, kabátokra, és kiegészítőkre.

20F

Ui: nem szülők pénzéből, dolgozom 😁

2021. nov. 27. 07:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Most a megtakaritasimbol elek, nincs jovedelmem, igy tavaly csak olyan 50-100000-et koltottem ruhara.

Amugy évi olyan 1 milliot szoktam.

Legdragabb cuccom:120000-es Dior sál. 15 eve vettem.

2021. dec. 24. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
5-os vagyok. En se vasarolok minden honapban, foleg most az utobbi evekben, miota nem dolgozom. Evszakvaltaskor szoktam leginkabb, akkor napokat, heteket jarom a boltokat. Vagy amikor cipot kell venni, akkor legtobbszor kell valami hozzaillo ruha is mar, az ugy szokott lenni.
2021. dec. 24. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!