Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire figyeljen öltözködésnél...

Mire figyeljen öltözködésnél egy husibb lány?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagydarab, de vastagabbak a combjaim, és van egy kis hasam. Nem tudom mivel tudnék kicsit nőiesebben öltözködni… Tudnàtok tippeket adni?

Vastagabb lábakra pl

Pocakra

Illetve nem vagyok túl magas. 158cm vagyok :/

22/L

2021. nov. 22. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk hogy a méretének megfelelő ruhákat hordjon.

Sok olyat látok aki legalább 2 mérettel kisebb nadrágba préseli bele magát..vagy amikor olyan kicsi melltartót hordanak, hogy mindenhol bevág, redőzik a hája. Csoda hogy egyáltalán levegőt kap.

Ha megfelelő méretet hordanak akkor nem ennyire előnytelen az összhatás.

2021. nov. 22. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Arra hogy jól érezze magát abban amit visel és ne hagyja hogy mások befolyásolják.

Dehogy jobban is segítsek szerintem farmerban szép pólókkal blúzokkal nem lehet mellé fogni.

2021. nov. 22. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb plus size márkánál gyakoriak az ún cold shoulder, vállban kivágott pólók, pulcsik, amik 2008 körül tényleg divatosak voltak, de a mainstream mára divatból kikoptak.

Sok lesz az apró virágminta is, amitől kicsit ilyen lányka bugyi hatása van a megjelenésednek. Nem minden darab ilyen, de szerintem tudjuk miről van itt szó.

Ingek esetén ha mellben kinyílk, varrj bele egy titkos gombot.

Sokan belekényelmesednek a legginsbe, de egy szoknyával, vagy egy nadrággal jobban jársz.

2021. nov. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!