Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vegyek?

Milyen cipőt vegyek?

Figyelt kérdés
Szóval már egy ideje szeretnék cipőt venni de tanácstalan vagyok és nem tudom hogy milyet vegyek. Általában először a cipő színét/kinézetét nézem es csak utána a márkát de most szeretnék valami drága luxus cipőt venni. Milyet vegyek?
2021. nov. 19. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyat vegyél, ami neked tetszik. Ha megmondod, hogy milyen árkategóriára gondoltál és milyen stílusú cipőre (pl csizma, bakancs, edzőcipő, magassarkú), meg hogy férfi vagy női, akkor javaslok márkákat.
2021. nov. 19. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
40 ezer forintig gondoltam sportcipő vagy magasszárú es férfi
2021. nov. 19. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért van Nike, Adidas, New Balance, amik most nagyon népszerűek, esetleg Puma, Fila, Vans, ASICS, vagy kicsit elegánsabb márkákból Gant, Tommy Hilfiger, Lacoste, Ralph Lauren.
2021. nov. 19. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:
És a karl lagerfeldről mi a véleményetek?
2021. nov. 19. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Abból 40 köré csak a legrondábbak vannak leárazva. Nekem amúgy nagyon nem jön be az, amelyiken óriási KARL felirat van, vagy a tervezőről rajz. Amin nincs egyik se, azok egész jól néznek ki.
2021. nov. 19. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ott a Guess. Pár éve a Lacoste majd a Ralph Lauren, Tommy majd a Calvin Klein és most a Guess a divat. Majd jön valami új, de addig te trendi leszel.
2021. nov. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!