Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy érdemes cipőt venni...

Hogy érdemes cipőt venni olyanra, aki nem tud elmenni a boltba felpróbálgatni, hogy melyik jó a lábára?

Figyelt kérdés
Idős, beteg, fáj a lába, alig tud moccanni, magas a rüsztje, bütyke van, stb. de valami cipő kéne neki, mert időnként azért mégiscsak el kell menni pl. orvoshoz. Lehetőleg ne kelljen sokszor visszavinni/-küldeni kicserélni, vissza pénzt nem adnak, le kell vásárolni, stb...

2021. nov. 17. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Interneten rendelni több méretet, és a fölösleget visszaküldeni.
2021. nov. 17. 18:44
 2/4 anonim válasza:
47%

Akkor valami jó nagy férfi cipő. Magas rüszt, bütyök, ez pont eggyel több okot ad arra, hogy egy kb 2 számmal nagyobb cipőt vegyen.

Deichmanba ne, én egyszer ott vettem csizmát, még egy hete sem volt használva, de levált a talpa.

Humanic-ot ajánlom, ha az illető nő, és 42 alatt van a lábmérete.

Ha nő, és fölötte, akkor mint ahogy az előbb említettem, férfi részleg, ha neki tökmindegy, hogyan néz ki, akkor humanic, de ha csak ilyen egyszerű, akkor bármelyik ruhabolt cipőrészlege.

2021. nov. 17. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ott lenne-e neki megfelelő cipő, de a ccc abból a szempontból jó, hogy van házhozszállítás, ha nem lett jó, akkor szintén házhoz jönnek érte ingyen és a pénzt is visszaadják, nem csak levásárolni lehet.
2021. nov. 17. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ccc-ben, Deichmannban szó nélkül vissza adják a pénzt, ha látni rajta, hogy csak próbálva volt.Ha online rendeled meg és beviszed akkor is simán viszakapod a pénzt.
2021. nov. 18. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!