Milyen melltartót tanácsoltok?
mennyi idő alatt megy tönkre? egy kínaiból vett melltartóval biztos ez lesz a helyzet...a sportmelltartók is 10ezertől kezdődnek kb...
én triumph melltartót hordok..vékony, szivacsos a kosara..én nagyon szeretem..évek óta megvan..semmi baja eddig..
Keress rá Decathlon oldalán a kimjaly sport melltartó dinamikus jógához.
4990 Ft.
Nekem ez a legkényelmesebb.
Igaz,nem egy szexi darab és nyári cuccok alá nem való.
De télen simán bármi alá felveszem.
Igaz, inkább top szerű,de sportoláshoz nekem eddig ez a legjobb.
Csinosabb ruhák alá szoktam daisy dessous márkából,8-10 körül van, elvileg a merevítőre élettartam garancia van.
Ahogy fentebb írták,a triumph,felina is nagyon jó,de elég zsebbenyúlós téma.
Amit elfelejtettem,90D-s vagyok, szóval tart rendesen mindkét típus.
Ha a merevítőset amúgy szereted, akkor érdemes lenne beruházni abból jobb darabokra (nem kell Victoria's Secret, de mondjuk valami középkategóriás 5-10 ezer forintért), aztán kézzel vagy mosózsákban kell mosni alacsony hőfokon. Nekem még sose jött szét egy se, úgyhogy kicsit meglepett a problémád.
Szerintem bizonyosodj jól meg a méretedről, aztán menj be egy plázás fehérnemű boltba (Intimissimi, Sloggi, Tezenis, Triumph, stb) és próbálj fel többet, amíg nem találsz egy kényelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!