Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót tanácsoltok?

Milyen melltartót tanácsoltok?

Figyelt kérdés
A gondom a merevítőssel, hogy hamar tönkremennek, kijön belőlük a fém merevítő, tehát erről kezdtem lemondani. A gumírozott anyagok kényelmesek lennének, de ezek is hamar tönkremennek, egy idő után elenged az anyag, kinyúlik. Most vettem merevítő nélküli, nem gumis, pamut melltartót, de ez meg nem kényelmes, különböző testhelyzetekben nagyon nyomja a melleim alatt a bordákat. Már kezdem is érezni, hogy begyulladnak a nyirokcsomók. A sport melltartók meg nem tartanak, vagy csak én veszek kamu sportmelltartót, nem tudom, de 3 számmal kisebbet veszek, mint ami a méretem, és akkor se tart, ha meg komolyabbat veszek, akkor leszorítja teljesen a melleimet.

2021. nov. 17. 15:32
 1/4 anonim válasza:
100%

mennyi idő alatt megy tönkre? egy kínaiból vett melltartóval biztos ez lesz a helyzet...a sportmelltartók is 10ezertől kezdődnek kb...

én triumph melltartót hordok..vékony, szivacsos a kosara..én nagyon szeretem..évek óta megvan..semmi baja eddig..

2021. nov. 17. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Keress rá Decathlon oldalán a kimjaly sport melltartó dinamikus jógához.

4990 Ft.

Nekem ez a legkényelmesebb.

Igaz,nem egy szexi darab és nyári cuccok alá nem való.

De télen simán bármi alá felveszem.

Igaz, inkább top szerű,de sportoláshoz nekem eddig ez a legjobb.

Csinosabb ruhák alá szoktam daisy dessous márkából,8-10 körül van, elvileg a merevítőre élettartam garancia van.

Ahogy fentebb írták,a triumph,felina is nagyon jó,de elég zsebbenyúlós téma.

Amit elfelejtettem,90D-s vagyok, szóval tart rendesen mindkét típus.

2021. nov. 17. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy fehérnemű szaküzletbe és kérd az eladó segítségét. Zsebbe nyúlós lesz, de ott nem csak a melltartót fizeted meg, hanem a kiszolgálást is. Valószínűleg nem jól választasz méretet, azért megy tönkre olyan hamar a melltartó.
2021. nov. 17. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a merevítőset amúgy szereted, akkor érdemes lenne beruházni abból jobb darabokra (nem kell Victoria's Secret, de mondjuk valami középkategóriás 5-10 ezer forintért), aztán kézzel vagy mosózsákban kell mosni alacsony hőfokon. Nekem még sose jött szét egy se, úgyhogy kicsit meglepett a problémád.

Szerintem bizonyosodj jól meg a méretedről, aztán menj be egy plázás fehérnemű boltba (Intimissimi, Sloggi, Tezenis, Triumph, stb) és próbálj fel többet, amíg nem találsz egy kényelmeset.

2021. nov. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!