Összegyűrte a télikabátot a mosógép, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A bélést szét tudom húzogatni, azzal nincs nagy baj, hanem magát az anyagot gyűrte meg nagyon.
Nyilván vasalni nem lehet, vagy megpróbálhatom? A címkén tiltva van. Nagyon csúnya. Kézi mosáson mostam a legalacsonyabb hőfokon, alacsony centrifuga, de a mosógépünk nagyon rossz, borzasztóra koptat és gyűr. De ezt nem lehet vasalni.
2021. nov. 17. 12:02
1/10 anonim válasza:
Még nedvesen próbáld meg kirázni, kézzel kifeszíteni kicsit az anyagot, meghúzgálni.Ha nem lehet vasalni, ennyit tudsz tenni.
2/10 anonim válasza:
Tedd a kádba, eressz rá vizet és úgy lötyköld ki még egyszer. Utána rakd vállfára és akaszd ki a teraszra vagy ahol nem baj, ha csöpög. Szerintem a víz súlya kicsit ki fogja egyenesíteni!
3/10 anonim válasza:
Mi az anyagösszetétele?
Rá volt írva, hogy mosható?
4/10 anonim válasza:
Tisztítóba beadhatod _csak_ vasalásra. Ott nem hagyományosan vasalják, hanem forró gőzzel felfújják...
5/10 A kérdező kommentje:
Vállfán szárítottam a szobában, csomószor kiráztam, így sem jött ki. Nagyon alacsonyan volt centrifugálva.
100 % nylon
Igen, rá volt írva, hogy mosható.
Kímélő mosás 30 fokon
Tilos vasalni
Tilos szárítógépbe rakni
Tilos szározon tisztítani
2021. nov. 17. 12:45
6/10 anonim válasza:
5: köszi a választ.
Hát ez nagyon furcsa...
Azt hittem, valami szövetkabátról van szó...
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon ratyi ez a mosógép... Én nem merek vasalót rávinni...
2021. nov. 17. 14:56
8/10 anonim válasza:
100% nejlonra tényleg ne használj vasalót, mert még alacsony hőfokon is rá fog ragadni. Ergo a vasalót is tönkrevágod.
9/10 A kérdező kommentje:
Értem, de így nagyon ocsmány. Tényleg kiráztam, meg minden, vállfán szárítottam, de vállalhatatlan...
2021. nov. 18. 12:52
10/10 anonim válasza:
Vidd el egy ruhatisztítóba, legalább megkérdezni, hogy tudnak-e vele valamit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!