Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok egy lányról aki...

Mit gondoltok egy lányról aki folyton fényes, latex-hatású vagy lakk cuccokat hord?

Figyelt kérdés

Bőrhatású legging vagy az egészen fényes lakk hatású nadrág vagy legging, vagy lakk pufikabát. Lakk bakancs, csizma, tűsarkú vagy táska. Csillogós fényes flitteres felsők.

Persze ezeket nem mind egyszerre egyszerre, inkább külön-külön, és igyekszik kombinálni visszafogottabb darabokkal hogy igényes maradjon az összhatás.

De szinte mindig van rajta valami csillogó ruhadarab.

Mit gondoltok erről fiúk és lányok? Tetszik? Visszataszító? Hatásvadász?

Divatos? Rib . ancos?

2021. nov. 11. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Lány vagy?
2021. nov. 11. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem ez alapján ítélném meg. Nekem mondjuk nem tetszenek ezek, főleg nem ilyen gyakran viselve, de attól, hogy az ízlése nem jön be, még lehet egy normális lány.
2021. nov. 11. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem elèggè divatosak most ezek, nekem is van jópár, szóval azt, hogy követi a divatot :)
2021. nov. 11. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Nekem bejön, imádom ha egy csaj fényes hatású cuccokat hord. Az se baj, ha egymással kombinálja őket, az is tud jól kinézni, vagy ha bőrdzsekit vesz fel hozzá

25/F

2021. nov. 11. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszik. A bőr cuccok olyan visszataszító érzést váltanak ki. Ezt normális lányok nem hordják. A leggings nem bőrben hordva jobb.
2021. nov. 12. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
R.bancos és ízléstelen, divat ide vagy oda.
2021. nov. 12. 07:37
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Számomra visszataszító, de nyilván hordja akinek ez tetszik, nem az én dolgom.
2021. nov. 12. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
14%
A divatmajom cigu lányok hordanak ilyeneket főleg. Nekem nem tetszik.
2021. nov. 12. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Bőrhatású legging vagy az egészen fényes lakk hatású nadrág vagy legging -

ez tud nagyon béna és közönséges lenni:

[link]

[link]

[link]

Valami nem seggvillantós szettben még vállalható:

[link]

[link]

lakk pufikabát - ha jó a szabása és nem úgy néz ki, mint egy szemeteszsák és nem crop szabású, akkor oké, bár nem nagyon találok olyat, ami nem szemeteszsákos

ez pl elég csúnya: [link]

annyira nem csúnya, bár a rövidnadrág fura hozzá, meg kicsit szemeteszsákos: [link]

Lakk bakancs, csizma, táska - ez is lehet jó is meg rossz is attól függően, hogy milyen a szabása

ez pl csúnya: [link]

tűsarkú - ha tud benne szépen járni, akkor oké megfelelő alkalomra és megfelelő időjárás mellé

csúnya: [link]

[link]

nem csúnya: [link]

Csillogós fényes flitteres felsők - ez is attól függ milyen a szabása meg a színe, a flitter meg a csillogás még nem kizáró ok

csúnya: [link]

annyira nem csúnya: [link]

2021. nov. 12. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön, pár latex cuccal teljesen le lehet venni a lábamról. De 0-24-ben nekem is sok lenne, ha tényleg mindig lenne rajta valami csilogó, fényes, feltűnő. Otthon nagyon adnám, ahol csak ketten vagyunk, vagy baráti társaságban, de pl. tágabb baráti körben vagy nyaraláson már lehet hogy sok lenne. Mindenesetre nekem abszolút bejön az ilyesmi, persze feltéve hogy jól is áll a lányon :)

23f

2023. aug. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!