Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Shein vélemények?

Alana Alone kérdése:

Shein vélemények?

Figyelt kérdés

Rendelni szeretnék Sheinről, viszont nagyon félek, hogy nem azt kapom amit rendeltem.

A kiegészítőktől még annyira nem is, meg azok többnyire pár száz forintosak, így nem halnék bele ha nem teljesen olyan mint a képen.

Viszont nézegettem felsőket, amikből rengeteg olyan van, amit szívesen felvennék.

Nadrágokat illetve dzsekiket és kabátokat is néztem, ám azokat még annyira sem merem a kosárba rakni, mint a felsőket, mert ezeket még felpróbálás után is nehezen ítélem meg, hogy tetszik e magamon vagy sem.

Cipőket is néztem, főleg bakancsokat.

A kérdésem inkább arra vonatkozik, hogy mennyire megbízható az oldal, illetve megéri e felsőket és cipőket rendelni? (Nadrágot és kabátot meg sem kísérelem)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. nov. 10. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 2x rendeltem, nem csalódtam benne. De az anyagát nézd meg. Én személy szerint csak a pamutot és a selymet szeretem, a többi nem kényelmes. Szerencsére az oldalon be lehet állítani anyag típus alapján is a keresést.

Illetve a méret minden ruhánál eltérő lehet, így érdemes nagyon átnézni a mérettáblázatot. Rossz lenne, ha mondjuk az S-es kicsi lenne mellben és az M-es lenne jó a táblázat alapján (hiába élőben S-nek felelne meg).

Cipővel és nadrággal nincs tapasztalatom, azokat soha nem mertem online rendelni.

2021. nov. 10. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, de el kell olvasni a leírást, hogy ne érjen meglepetés
2021. nov. 11. 07:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Megrendeltem 3 felsőt és néhány kiegészítőt, próba szerencse :D

2021. nov. 11. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én már vagy 8x rendeltem,soha semmi nem volt a csomaggal,mindig azt kaptam,amit vártam.

Én 158cm ,46kg vagyok,néhány nadrágnak hosszú volt a szára,de ha megnézed a termékleírást,ott van,hogy hány cm a szárhosszúság,abból pl már látod,neked milyen kell. Egyébként a véleményeket is érdemes elolvasn!

Felsők teljesen jól vannak méretezve,nekem minden jó volt :) egy cipőm van eddig onnan, 36-os lábam van, és belső talphossz alapján ugyanilyen méretet vettem, picit nagy,de egyébként kényelmes. Szóval én szívből ajánlom magát a shein-t,az egyetlen lényeges dolog,amire figyelni kell,az a mérettáblázat.

2021. nov. 12. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!