Aki online használ ruhát vásárol, mi alapján választod ki hogy megveszed-e? Hiszen próbálásra nincs lehetőség.
Figyelt kérdés
Nadrágot veszel?
Csomagban jobb, vagy egyesével?
2021. nov. 9. 17:27
1/4 anonim válasza:
adott markabol tudom a meretemet, de ha megsem, meg lehet kerni az eladot, hogy merje le centire. illetve inkabb olyanokat venni, amibol nem baj, ha nem pont a mereted, esetleg, egy pulcsit pl nehezebb elhibazni, mint egy farmert.
2/4 anonim válasza:
Én nem mernék venni online - hacsak nem ismerem az adott márka méretezését.
Engem inkább azügyben furdal a kíváncsiság, hogy hogyan tudják azok online árusítani a ruhákat megfelelő haszonnal, akik a Hádában hó elején tömegével elkapkodják a legjobb darabokat a normál vásárlók elől. :(
Nagyon megdrágult a Háda, és ha erre még rápakolnak árrést - hát én tuti nem venném meg...
3/4 Sunshinedoll válasza:
Megbízható vásárlótól veszek, akinek tudom, hogy nem f-s minőségű kinyúlt cuccai vannak, meg lehet kérni, hogy mérje le, ha városon belül van, még van, hogy próbát is enged, illetve biztosra megyek, főleg felsőket vagy szabadidő alsókat veszek (vagy kiegészítőket, táska, sál), amikben nem zavar, ha nem tökéletes rám.
4/4 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha az eladó mér, és össze tudod vetni olyan darabjaiddal amik pont jók rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!