Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szoktatok rétegesen...

Hogyan szoktatok rétegesen öltözködni? (F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, mostanában egyre többet járok kinn éjszaka és megfagyok. Két réteg pulcsi és kabát ezek szerint nem elég.

Esetleg hosszúujjú póló + 3 pulcsi? Elég érthetetlen ez számomra, ti hogyan szoktatok rétegesen öltözködni?

Legyetek pontosak milyen pulcsikra stb. gondoltok. Köszi!

2021. nov. 9. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Polár cuccok. Azok melegek.
2021. nov. 9. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Magyarországon élsz?

Még tél sincs, 0 fokok vannak max éjszaka...

amúgy lehet kapni ilyen polár vékony pulcsit, meg nadrágot, azt vedd normál öltözet alá

2021. nov. 9. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

ha az elegancia nem szempont, akkor érdemes lenne megpróbálnod alulra 2-3 pólót felvenni

én ezt csinálom hidegben, és nagyon sokat segít

2021. nov. 9. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
vagy egy normális télikabát, síkabát.
2021. nov. 9. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha van pénzed akkor kasmír pulóver. Én még atlétát, pólót se veszek alá és megsülök benne. Ha nincs pénzed, akkor gyapjú. A poliészter és egyéb műszálas pulcsik nem tartják a hőt . És kabátban is annál melegebb, minél magasabb a gyapjú tartalma. De szövet kabát helyett, ha nem fontos a megjelenés, akkor lehet pufi dzseki.
2021. nov. 9. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Vegyél a nadrág alá harisnyát is mert kevesen tudják, de leginkább alulról lehet fázni, a láb nagy felület, és ha lehűl benne a vér akkor a szív azt keringeti, és ezért fázol.
2021. nov. 11. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Én is azt tanácsolnám, a nadrág alá vegyél valamit. Harisnya, leggings, melegítő, ami szimpatikus. És egy jó meleg téli cipő/bakancs.

Pulóverből keress olyat, ami pamut vagy gyapjú. Én úgy szoktam, hogy rövidujjú, rá egy thermo hosszúujjú, egy lepedő méretű sál ami a mellkasom/hasam is melegíti, és rá a jó meleg bélelt télikabát. Nagyon fázós vagyok, de ez még nekem is elég. :D

2021. nov. 11. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Nálam is alap ilyenkor már a harisnyanadrág, vastag pamut,de én ebből is csak olyat veszek fel ami lábfejes, erre még egy jó zokni, na meg egy nagyon jó cipő vagy túra bakancs. Felsőnek meg veszek fel mindig egy bodyt ezzel kezdem ez egy egyrészes alsó fehérnemű, ezt szerintem nem sokan csinálják, erre póló, vagy csak egy vastag pulóver és arra jön a kabát, nekem ez igy nagyon be vált. Ha esetleg minusz 10 fölött van akkor szoktam vagy leggingset vagy még egy harisnyát fel venni és két bodyt amiből az egyik természetesen hosszú ujjú. Igy nem fázik sem a lábam sem a derekam. Sajnos nekem ez a két pont ami nagyon tud fázni, mert sajnos 8 éve kb nagyon sikerült meg fáznom, igy ez azóta kisér engem. Remélem segítettem.
2021. nov. 12. 12:15
 9/9 gungasam ***** válasza:
a réteges nem +3 pulóvert jelent hanem meleg alsónemű, reá ing vagy póló és erre még felsőruházat hosszúujjú póló vagy blúz vagy ing és erre vékonyabb pulóver, hogy elbírjunk egy kabátot. Ezen a módon tudunk vetkőzni ha később soknak bizonyulna, anélkül hogy a fedőruházatból jelentősen vesztenénk.
2021. dec. 7. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!