Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre férfi vendég manapság...

Esküvőre férfi vendég manapság mit vegyen fel?

Figyelt kérdés

Hétvégén esküvőre vagyok hivatalos, de nem akarok öltönyt. Egy szebb farmer vagy twill nadrág szerűségre gondoltam, egy elegáns bőr övvel meg ing vékony nyakkendő (kravátli akár) és egy passzoló zakó szerűség. Sosem voltam még lagziban sajnos és nem is tudom mi a divat manapság. Segítsetek ki légyszíves!

Köszi. 28f

2021. nov. 8. 20:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 köszi az ötletet.
2021. nov. 9. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Akkor lássuk mégegyszer!

Egyenruhát, öltönyt ha úgy tetszik, amiben azt hiszik a pasik , hogy ejj, de jól néznek ki holott a szabásuk mindnek ugyanaz.

Érdekes, hogy nem kapnak hiszti rohamot, mint a nők mikor a saját ruhájukat meglátják máson...

2021. nov. 11. 11:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül csinosban voltam :D nem egyen öltönyben de sztem jól néztem ki benne. Most újabb 28 évig nem kell felvennem 😂
2021. nov. 16. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!