Ez cinkes? Tetszenek a deszkás cipők, vettem is egyet. Hordhatom sima farmerral?
Figyelt kérdés
Tetszenek a deszkás cipők, vettem is egyet. Hordhatom sima farmerral? Nem néz ki nagyon hülyén? Mert, ahogy én láttam, legtöbben ilyen csőnadrággal hordják..de nekem az nem jön be annyira, meg nem is cserélem le egy cipő miatt a ruháimat :P2010. szept. 4. 00:16
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan hordhatod.
Én is sima egyenesszárú farmerral vettem fel. Az viszonylag laza farmer, nem szűk, olyan átlagos.
Amúgy ha már megvetted mindegy, nem? :)
3/5 anonim válasza:
Sztem simán hordhatod normál farmerrel, biztos jól áll :).
4/5 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok XD :) Kösz a válaszokat. Am azért kérdem, mer megszólt egy deszkás ... pf :D
2010. szept. 4. 20:05
5/5 anonim válasza:
Tudtommal nem kell "deszkás igazolványt" felmutatni egy deszkás cipő vásárlásakor, szabadon vásárolhatja a nép.
Ergo nem értem miért szólt meg a tag. Maradjon inkább a deszkájánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!