Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti kedvelitek az...

Lányok, ti kedvelitek az ilyenfajta leggingseket?

Figyelt kérdés

Nekem férfiként nagyon bejönnek, szerintem kifejezetten szexi a lányokon (még akkor is ha esetleg nincs a legjobb alakja). Viszont viszonylag ritkán látok ilyeneket, esetleg kényelmetlen, vagy csak ennyire rétegtermék?

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 8. 14:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Mi a célod a provokálással?
2021. nov. 9. 18:34
 22/30 anonim ***** válasza:
12%
Nem provokálni akarok senkit, csak rávilágítani, hogy egy ilyen dolog, mint nyilvános helyen ruhaviselet, ennek azért vannak határai meg ízlése és nem mindenki abban futkozik amibe csak akar. Nem kell ellenpéldákat hozni, ha vannak hülyék, nem azt jelenti, hogy mindenkinek akkor őket kell követni.
2021. nov. 9. 19:09
 23/30 A kérdező kommentje:
De, pontosan provokálsz, és a te nézeteidet próbálod másra ráerőltetni. Tőlem aztán rohangálhat a nő férfi ruhában, és fordítva is, marhára nem érdekel. Ha valami tetszik megnézem, elismerem, ami meg nem az meg nem az én dolgom.
2021. nov. 9. 19:34
 24/30 anonim ***** válasza:
46%
Nem hordok ilyet. Pont azért, mert minden nyomorék f4szfej bámulna.
2021. nov. 9. 20:21
 25/30 anonim ***** válasza:
84%
Biztos feltekeny mert neki nem all jol
2021. nov. 9. 21:03
 26/30 anonim ***** válasza:
97%
Én hordanám, de kényelmetlen, mert összeér a combom, így tapad/nyikorog ha megyek, ráadásul ha nagyon műbőr anyagú, akkor pillanatok alatt rohadtul melegem lesz benne.
2021. nov. 9. 22:17
 27/30 anonim ***** válasza:
11%
Lehet te provokációnak veszed, csak próbálok rávilágítani, hogy nézz körbe, nem körülötted forog a világ, apuci pici lánya biztos mindent is megtehet, de van egy határ ( legalábbis az értelmesebb emberek szerint ) amin nem nagyon kellene átlépni, vagy holnaptól már mindenki futkozzon meztelenül, mint a majmok, mert épp az baromi kényelmes ? Nem így működik... egyébként csak megjegyzésnek, pont 1-2 napja láttam erről info-t, hogy egészségügyileg baromira káros az ilyen ruha...
2021. nov. 10. 09:07
 28/30 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőm szereti. Szerinte kényelmesebb a farmernadrágnál. Van neki több műbőr leggingse is, szinte minden nap azt visel.
2021. nov. 10. 13:39
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a sport leggingeket szeretem.
2021. dec. 29. 17:09
 30/30 anonim ***** válasza:
6%
Utcára takarás nélkül akkor sem való... Otthonra vagy sporthoz de az mindkét nem számára egyaránt...
2021. dec. 29. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!